Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokszor olvasom, hogy vitáznak...

Sokszor olvasom, hogy vitáznak, hogy kell-e vagy nem légzésfigyelő!? A többi lent:

Figyelt kérdés

az én lányom nem volt se koraszülött,sem beteg,de azért a biztonság kedvéért beszereztünk egyet.és tegnap éjjel már hasznát is vettük,mert a 3hetes babámnál beriasztott..!és nem azért mert elmozdult róla vagy ilyesmi,hanem mert elfelejtett levegőt venni.

ezt nem azért írtam,hogy most megijesszek néhány szülőt,hanem csak azért,hogy ez tényleg nem felesleges dolog!

2011. jún. 2. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia

Igazabol nagyon jo, hogy van legzesfigyelo, de mi eloszor belefutottunk egy gagyiba (ottho nem kaphato az a marka tudomasom szerint) :S

volt, hogy egy ejszaka 10-15 alkalommal is riasztott ok nelkul.

Elofordult tobbszor is, hogy az ejszakai etetesnel elfelejtettem kikapcsolni es az etetes es atpelenkazas utan riasztott csak be (kb 30-35 perce nem volt az agyaban a lanyom).

Volt, hogy ugy szirenazott, hogy a gyerek ebren volt es jatszott az agyban.Hallottam, hogy nyoszorog magyaraz.

Vettunk egy masikat(angelcare ac 401) es az ota nincs emmi ilyen gondunk.

1 hetes volt a lanyom amikor legzeskimaradas miatt korhazba kerultunk (rohammentovel).

15 honapos elmult a lanyom, de azota is inden ejjel hasznaljuk a legzesfigyelot.Megnyugtat a tudat, hogy "figyel" ra a masina.

2011. jún. 2. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:

én is légzésfigyelő párti vagyok...igaz a lányunk korababa lett 8 héttel. annak idején a légzésével is voltak gondok. én azt szoktam mondani: Nálunk a légzésfigyelő az Isten!!!

nagyszerű találmány, én is csak gratulálni tudok annak aki ezt kitalálta. szerencsére eddig egyszer riasztott pár napja, a 10 hónapos picurkánk mászott át az ágy végébe és csak a légzésfigyelő lapka sarkán feküdt! de tuti legalább 1,5 éves koráig lesz alatta.

Kívánom akik átélték az igazi riasztást annak erősödjön meg a babája és ne éljenek át többé ilyeneket.

2011. jún. 2. 15:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Jó dolog a légzésfigyelő, de nálunk nem az volt a probléma, hogy a gyerek nem vett levegőt. Szinte minden éjjel megszólalt, volt hogy egy éjjel többször is. Minket az infarktus kerülgetett. Úgy pattantam ki az ágyból, hogy ihajj. DE: kiderült, hogy a gyerek vesz levegőt, nem az a gond. Egy ügyeletes gyerekorvos világosított fel róla, hogy ha sokszor riaszt, akkor lehet ki kéne próbálni, hogy a kiságy rácsa és a légzésfigyelő érzékelőlapja közé teszek valami egyenletes , kemény dolgot. Így is tettem, farostlemez került alá. Sokszor azért nem érzékeli a figyelő, mert egyenetlen a felület, amin az érzékelő van. Azóta egyszer sem (!) riasztott hál' Istennek. Ezt csak azért írtam le, mert szerintem hasznos információ. Nekünk az volt.
2011. jún. 2. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó pár éve,hogy az egyik ismerősöm kisbabája így halt meg.Akkoriban még csak hallani lehetett hogy létezik ilyen.Amikor kiderült,hogy babánk lesz a légzésfigyelő volt az első amit megvettünk.
2011. jún. 2. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!