Sokszor olvasom, hogy vitáznak, hogy kell-e vagy nem légzésfigyelő!? A többi lent:
az én lányom nem volt se koraszülött,sem beteg,de azért a biztonság kedvéért beszereztünk egyet.és tegnap éjjel már hasznát is vettük,mert a 3hetes babámnál beriasztott..!és nem azért mert elmozdult róla vagy ilyesmi,hanem mert elfelejtett levegőt venni.
ezt nem azért írtam,hogy most megijesszek néhány szülőt,hanem csak azért,hogy ez tényleg nem felesleges dolog!
Szia
Igazabol nagyon jo, hogy van legzesfigyelo, de mi eloszor belefutottunk egy gagyiba (ottho nem kaphato az a marka tudomasom szerint) :S
volt, hogy egy ejszaka 10-15 alkalommal is riasztott ok nelkul.
Elofordult tobbszor is, hogy az ejszakai etetesnel elfelejtettem kikapcsolni es az etetes es atpelenkazas utan riasztott csak be (kb 30-35 perce nem volt az agyaban a lanyom).
Volt, hogy ugy szirenazott, hogy a gyerek ebren volt es jatszott az agyban.Hallottam, hogy nyoszorog magyaraz.
Vettunk egy masikat(angelcare ac 401) es az ota nincs emmi ilyen gondunk.
1 hetes volt a lanyom amikor legzeskimaradas miatt korhazba kerultunk (rohammentovel).
15 honapos elmult a lanyom, de azota is inden ejjel hasznaljuk a legzesfigyelot.Megnyugtat a tudat, hogy "figyel" ra a masina.
én is légzésfigyelő párti vagyok...igaz a lányunk korababa lett 8 héttel. annak idején a légzésével is voltak gondok. én azt szoktam mondani: Nálunk a légzésfigyelő az Isten!!!
nagyszerű találmány, én is csak gratulálni tudok annak aki ezt kitalálta. szerencsére eddig egyszer riasztott pár napja, a 10 hónapos picurkánk mászott át az ágy végébe és csak a légzésfigyelő lapka sarkán feküdt! de tuti legalább 1,5 éves koráig lesz alatta.
Kívánom akik átélték az igazi riasztást annak erősödjön meg a babája és ne éljenek át többé ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!