Sokszor olvasom, hogy vitáznak, hogy kell-e vagy nem
légzésfigyelő!? A többi lent:
Figyelt kérdés
az én lányom nem volt se koraszülött,sem beteg,de azért a biztonság kedvéért beszereztünk egyet.és tegnap éjjel már hasznát is vettük,mert a 3hetes babámnál beriasztott..!és nem azért mert elmozdult róla vagy ilyesmi,hanem mert elfelejtett levegőt venni.
ezt nem azért írtam,hogy most megijesszek néhány szülőt,hanem csak azért,hogy ez tényleg nem felesleges dolog!
Én is csak így voltam nyugodt. Nálunk is riasztott, sajnos nem tévesen!!
14 hónapos, még mindig alatta van. Elfér, senkit nem zavar!
2011. jún. 2. 13:45
2/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon hasznos dolog!!!!Nálunk is riasztott már:(((És tényleg nem tévesen.Odarohantam felkaptam és már vett is levegőt.
2011. jún. 2. 13:50
3/14 anonim válasza:
Engem is megnyugtat, nálunk is riasztott azt hiszem 2x. Lányom 15 hónapos, nem tervezem, hogy mostanában kivenném alóla. Így alhatok én is, nem kell azon agyalnom éjszaka, hogy jaj, nem húzta a fejére a takarót véletlenül, stb?
2011. jún. 2. 13:52
4/14 A kérdező kommentje:
és utána ti is még sokáig frászba voltatok?mert én már utána alig bírtam vissza aludni..
2011. jún. 2. 13:52
5/14 anonim válasza:
Engem megnyugtat, hogy van légzésfigyelőnk.
S jó volt, mert eü. kártyára vettük, tehát nagyon megérte (de amúgy is vettünk volna).
S inkább riasszon tévesen, és inkább kapjak szívbajt tőle, minthogy ne legyen, és ne vegyem észre, ha nem vesz levegőt.
2011. jún. 2. 13:55
6/14 anonim válasza:
Hasznos,nekünk még szerencsére nem riasztott,most 5 hós,de még egy jó darabig biztos használni fogjuk.
2011. jún. 2. 13:56
7/14 anonim válasza:
Szia!
Nekünk eleinte napjában többször beriasztott... Folyamatosan stresszeltem miatta! Majd a neten olvastam, hogy az érzékenységet 3-as fokozatban ajánlja a gyár. Nekünk 2-esen volt. Mióta átállítottuk - egyszer sem riasztott!
2011. jún. 2. 13:59
8/14 anonim válasza:
Én aranyba önteném a kezét,aki a légzésfigyelőt feltalálta!!!Nekünk is beriasztott kb 1 hónapja,a kisfiúnk tényleg nem vett levegőt!!!Ahogy felvette a párom,onnantól vette újra.Nagyon megijedtünk,de nagyon hálásak voltunk a kis légzőfigyelőnknek..Bele se gondolok,mi lett volna,ha nincs....
2011. jún. 2. 14:09
9/14 anonim válasza:
A házunkban lakó ismerősön kisbabáját is megmentette a légzésfigyelő. Ő már kékülni is kezdett, a mentős diszpécser irányította az anyukát, hogy mit tegyen. Végül, ha jól tudom nem kellett újraéleszteni, de percekig kellett csipkedni, rázogatni mire újra elkezdett lélegezni.
2011. jún. 2. 14:13
10/14 anonim válasza:
Nekünk nem volt, de nem is volt semmi gond. Igaz az elején sokat nézegettem éjszaka, de ha lett volna légzésfigyelőnk akkor is nézegettem volna állandóan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!