Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden NUK etető cumin kicsit...

Minden NUK etető cumin kicsit féloldalasan van a lyuk rajta? Olyat nem lehet kapni ahol felül középen van mint a többinek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam olyant Nuk-osból. Szerintem keress más márkát, ha ez így nem felel meg nektek.
2011. jún. 2. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
ez fogszabályzós cumi, illeszkedik a szájpadláshoz, azért van picit feljebb a luk. nekünk nagyon bevált. a többi etetőcumi körkörös-szimmertikus, azoknak pont a tetejükön van a luk
2011. jún. 2. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk Aventes üvegeink vannak, de anyukámtól kaptunk egy Nukosat is. Hát a lányom nem tud inni belőle. Ezért a cumi részét kicseréltem Aventesre. Az Avent cumi szélét levágtam ollóval, és tök jól passzol bele. Nem folyik sehol.
2011. jún. 2. 13:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Mam-ot használunk, de kaptuk ezt ajándékba gondoltam felbontom ne a csomagolásba menjen tönkre. Nem tud belőle inni ezért kérdeztem mert eddig ilyenünk nem volt.

Megpróbálom azt az aventos dolgot hátha nekünk is beválik ha nem nem erőltetem mert van másik.

2011. jún. 2. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!