Állatos tricikli? Megvennéd? Esetleg már van?
10 hónapos a lányom. egy hónapja ül. úgy gondoltuk jövő hónapban veszünk neki egy triciklit. már egyet kipróbált, nagyon tetszett neki (másfajtát mint amit linkelek). egy lábbal hajtható kismotort is próbált tegnap, fogtam a kis kezét a kormányon, toltam, ő szó nélkül emelte a lábát és imádta, tetszett neki.
a férjem Üdülési csekket kap, így abból vennénk, de csak egy eladónál tudjuk csekkre venni. persze nekem is tetszenek az egyszerűbbek és sokan giccsesnek tartják ezeket az állatos tricikliket, de sajnos anyagi helyzetünk korlátozott.
ti vennétek ilyet vagy inkább ne vegyek semmit? akinek van annak bevált? a baba szereti? később tudja is hajtani?
az alábbi lehetőségek vannak:
én a kacsásat néztem ki. köszönöm a véleményeket.
Szia! Nekünk ugyanilyen van.
Kislányom 8 hós. Igaz mi a szomszédtól vettük meg 4 ezerért. Nagyon jó állapotban van. Hiába kutyus van az elején, nekem is tetszik és látnátok a kislányom milyen büszkén ül benne :))
De még csak a lakásba és lent a ház előtt tologattam benne. Hosszabb útra marad még a babakocsi :)
elbizonytalanodtam....hiszen a baba a legfintisabb. és ha neki tetszik, akkor....
köszönöm a válaszokat, szép napot
kedves utolsó, milyen az a disznós?? :DDDD
mondjuk ma megint beszéltünk a férjemmel róla és megállapítottuk hogy okés, giccsesek, de azért aranyosak is és a piciknek tetszik. elvégre nem nekünk kell tetszeni. még nem tudjuk mi lesz...köszönöm a válaszokat ismét.
Mi nem vettünk ilyen triciklit, nem látom értelmét.
1,5 évesen kapott a fiam műanyag motort, 2,5 évesen futóbringát, 3 éves korában pedig egy rendes, tolókar nélküli triciklit, nagyon szereti.
A kismotort már nem használja, kinőtte, de nem vettünk újat, mert a futóbringa és tricikli bőven elég neki, nagyon szereti mindkettőt.
(Ilyen a triciklink: [link]
végülis egyenlőre bébitaxit kapott a lányom. annak is van üléskarikája, lábtartója és tolható szülő által. ezek persze aztán leszerelhetőek.
a teszen kinéztem egy gyönyörű piros triciklit, állatfej sem volt rajta, igazán csajos volt, de elvitték előlem :( megvárjuk a telet, hátha akkor olcsón is lehet jót kapni. illetve a bátyám sokat jár ausztriába, angliába, hátha lát valamit.
azért köszönöm neked is kedves utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!