Mit adtok reggelire kb 8 hós babáitoknak?
Az én kicsim 10 hónapos és reggelire még anyatejet kap. 10-kor kap gyümit, de kapott már vajas kenyeret, nagyon szereti, de vissza kellett térni a gyümölcsre mert nehezen bír kakilni.
Vajas kenyér mellé adhatsz, jó minőségű csirkemell sonkát, reszelt sajt, sajtkrém,kockasajt szétkenve.
Ezt a kismamablog babaszakánykönyv 2. ajánlja. Ha még nincs meg szívesen elküldöm.
Ha nem tudnád letölteni akkor írj privit és elküldöm.
Hát a lisztről annyit, hogy szerintem ezt is felfújják mint a bölcsőhalált. A nagyfiam 13 éves, és a Devics Józsefné féle szakácskönyv szerint készítettem neki is és a kicsinek is a főzelékeket. Abban 8 hónapos kor után 1-2 kávéskanál lisztet ír a főzelékbe, amit kerülni kell eszerint, az a a tej és a tejszín(ezt mondjuk meg sem próbálnám). A babaszakácskönyv 2.-nél meg 8 hónapos kor után javasolja a tefölös túrót reggelire, és adtam neki, semmi baja nem volt( de nem igaán jött be nála, úgyhogy 1x kapta azóta nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!