Két hónapos korára csak 1 kg-t hízott a kislányom, anyatejes, kevés a tejem?
Hát, 2980grammal született, 2810grammal hoztuk haza és az első hónap végén volt 3330gramm. 1,5 hónapos volt, mikor elkezdett 250grammokat hízni hetente. Én is rengeteget idegeskedtem, mert elég vékony volt a Picilány, de szerencsére engem a védőnő is és az orvos is nagyon biztatott. Sokszor már ott tartottam, hogy akkor jöjjön a tápszer, amit nem gondolok ördögtől valónak, de végül nem kellett. Mostmár 7 hónapos elmúlt és közel 8 kiló.
De van egy másik ismerősöm, akinek van egy szintén 11 hós babája és még csak múlt héten érték el a 7!!! kilót. Kérdeztem is, hogy őket nem paráztatja-e a doki, de azt mondta nem, a doki ránézett, látta, hogy ő is vékony, apa is az, akkor a gyerek miért lenne kövér???!!!!
Napi 1 nagy adag teli pelus kaki, vagy két kisebb adag. Pisiből úgy van, hogy az éjszakai az nagyon tele van, nappal meg kb 4-5x cserélem.
Ma itt volt édesanyám, aki már követeli a tápszert, mert annyira félti az unokáját, szerinte nagyon vékony, a testvéremmel ennyi idősen mi már nem 1 hanem 2 plusz kilót szedtünk fel magunkra, és ő ebből indul ki. Hát lehet, hogy igaza van, annyira rossz, nem tudom mi lesz. De holnap meginterjúvolom megint a dokit is. :/
Megint 3. vagyok! Majd írd meg, hogy miben maradtatok a dokival! Nekem egyébként bevált a sör (alkoholmentes barna) és a Laktoherb tea tejszaporítónak. Na meg a rengeteg evés...:o)
Az én Anyukám is azt mondta, hogy tápszerezzem a babámat, mert éhezik. Ő gyógyszertárban dolgozik, szakértőnek érezte magát ebben a témában. Szörnyű volt, mert szerinte mindenre az volt a megoldás, a végén már ordítottam vele, hogy hagyjon békén, a gyerekem nem az éhségtől, hanem a pocifájástól sír... Na, akkor leállt, most meg el van ámulva, hogy a babám milyen kis husi.
Ha a tápit javasolja a doktornéni, akkor is szoptass, minden kajánál előbb tedd cicire, aztán jöhet a tápszer! Így szaporíthatod a tejed. Csak ügyesen és kitartás!!!!!
Köszi! Ti akkor végül nem tápszereztetek? Most mértem kétszer, egyszer 40-et, másfél óra múlva a másik ciciből 30-at evett, ez nagyon gáz, tényleg kevés. Eddig azt hittem a mérleg nem jó. Most se vagyok elájulva a mérlegtől, mert össze vissza ugrál, de azt hiszem hinnem kell neki, sajnos ez van, de azt akarom hogy jól lakjon a babám, most felengedek neki egy 100as tejes a fagyasztóból. Sajnos már ott is nagyon kevés van :(
Szaporítok jelenleg mindennel amivel csak tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!