Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges, hogy a 6 hetes...

Lehetséges, hogy a 6 hetes kisfiam eddig humana 1 evett és egy hete véletlen humana startot irattam, és ugy látom nem elég neki. mármint nem lakik jól vele? Mintha éhesebb lenne van mikor nem bir ki 3 órát.

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 08:09
 1/6 anonim ***** válasza:
ez a kettő nem ugyanaz? Bocs, nem tudom pontosan, csak mintha nekem az rémlene, hogy Humana Ha Start 1 és Humana 2 van nem? Bocsi, lehet nem tudom pontosan. Amúgy lehetséges, hogy kisebb a tápértéke, és éhesebb tőle, de a Startnak mindenképpen elégnek kellene lennie még egy 6 hetesnek, sőt, nem is biztos, hogy jó, ha nem azt kapja. erről az orvos biztosabbat tud mondani!
2009. márc. 18. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehetséges. Hiszen ahogy nő úgy változik a tápanyag igénye. Ezért kell startról 1re,1-ről 12-re váltani.
 3/6 anonim ***** válasza:
szóval..1-ről 2-re váltani
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
előző válaszolónak! teljesen igazat adok neked, de a kérdező azt írta, hogy 6 hetes a baba. ilyen korban még nem kell 2-esre váltaniuk, majd fél évesen! nem is szabad ekkora korban 2-est adni a babának!
2009. márc. 18. 08:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem azt írta, hogy váltson, csak a menetét írta le a dolognak.
2009. márc. 18. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
2.vagyok. Így van! Én nem azt írtam ,hogy váltson :O ezt nagyon benézted.
2009. márc. 18. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!