Milyen idősen engedted hogy tv-ét nézzen gyermeked?
Figyelt kérdés
észrevettem hogy 4 hós babám "imádja" nézni a tévét. Nyilván nem engedem neki de amikor látja akkor nagyon tetszik neki. Nevetgél és beszélget közben.
Mennyire ártalmas???
2011. jún. 1. 17:13
1/8 anonim 

válasza:

Az enyém is odafordítja a fejét mikor a játszószőnyegen van,mert a nagyobb nézi a meséket. Én nem kapom el azonnal és nem zárom el a nagyobbik elöl sem,soha nem is tettem,egy éves kora óta nézi és szereti a meséket,soha nem ült reggeltől estig a tv előtt,pedig nálunk éjjel-nappal megy,mellette játszott,könyveket nézegetett.Amúgy mi a baj a tv-vel?Ez a téma sosem érdekelt igazán,de most kíváncsi vagyok rá mik a válaszok.
2/8 anonim 

válasza:

Mi nem nézünk tv-t, max. ha a gyerekek már lefeküdtek, úgyhogy nálunk az sosem játszott közre, hogy ment a tv és felfigyeltek rá.
Direkt módon kb. 3 évesen láttak először mesét dvd-ről.
3/8 anonim 

válasza:

nekem is 4 hós volt,és nagyon érdekelte a szines képernyö.nem gondolnám hogy baj.napi szinten talán fél órát nézte akkoriban,mivel a játszószönyeg ott volt a nappaliban.aztán mikor mászni kezdett már nem is érdekelte,mondjuk nálunk nappal ritkán megy tv.amikor menni kezdett kint voltunk sokat,akkor is elmaradt a tv.most 20 hós,és maga kapcsolja be amikor a nagy melegben bejövünk az udvarról.nem tiltottam soha,de nem is bámulta állandoan
4/8 anonim 

válasza:

Mi is csak reggel ill. este tévézünk, amikor a csemete még/már alszik.
1 éves kora óta nézünk (eleinte együtt) mesefilmeket, heti 3-4 alkalommal 15-20 perc (utána lecsúszik a kanapéról és megy a dolgára, én meg kikapcsolom).
Egyelőre a Kisvakond, Thomas és a Maszkabál vannak műsoron.
6/8 anonim 

válasza:

kb. 1 éves kora óta megy a mese csatorna vacsi közben
7/8 anonim 

válasza:

kb. 1 éves korától kötötte le hosszabb ideig. Pici kora óta mindég ment a tv, nem szerettem csendbe lenni. Miért lenne ártalmas. Ha nem közelről nézi, és nem néz durva műsorokat, akkor nincs gond. 2 éves a kisfiam, a Jim-Jam csatorna megy. De nem igazán köti le nappal. Inkább reggel és este nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!