Mennyi idős volt a babád/gyereked mikor elkapta a bárányhimlőt?
Köszönöm szépen a válaszaitokat!!
1 éves a kisfiam és a múlt héten találkoztunk egy ismerősünkel,aki jol megsimogatta. :S aki persze bárányhimlős volt.és utolag szolt hogy épp benne van. Aggodom egy kicsit.:S
Attól függ, hogy melyik stádiumba volt a gyerkőc. Ha már pörkösödött akkor már nem fertőz.
Kisfiam most van benne, már pörkös. 2 éves volt februárban. Nagyon jól viselte. Reggel-este az összes pöttyöt rázókeverékkel kentük, napközben hintőporoztuk. Plusz éjszakára cseppeket kapott viszketés ellen. Az első pöttyök utáni 5. napon szinte már az összes pörkös volt. Láza sem volt.
20:14 milyen cseppeket kapott viszketésre??
köszi a válaszokat!
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Szép napot!
Tegnapi első válaszoló v.ok.Nekünk Fenistil cseppet irt fel a doki.Érdekes,hogy az egyik válaszoló irta a rázókeveréket,amikor az ma már nincs használatban,nem is szabad azzal kenni a kiütéseket.Tudom,régen az volt a jó,még amikor én kicsi voltam,akkor is,de ma már hintőpor van elsősorban.Nálunk a lányom belázasodott,a fiam nem.Meg mindkettőnél köhögés,nátha jött elő.Fiamnak elég jól felszakadozik,adom neki a köptetőt.Kislányom most újra náthás lett,meg olyan hurutosan kezdett köhögni,nem tudom,ez nem-e szövődménye...Mondogatja,hogy fáj a pocija és picit hasmenése is van,hát kiváncsi leszek,mi lesz most...Mindenképp el kell mennünk a naggyal a dokihoz,akkor elviszem a picit is megmutatni.Van esetleg itt olyan,akinek a gyerekénél előfordultak ilyesmi tünetek a himlő után?Aggódom...Jövő héten kezdek dolgozni,remélem arra rendbejövünk....Nekem is fájdogál a torkom,sztem egymást fertőzzük.
Valóban attól függ,milyen stádiumban volt a gyerkőc,akivel talákoztatok,mert ha már beszáradó kiütései vannak,nem fertőz.Ha anyukája meg fertőző stádiumban vitte más gyerek közelébe,háát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!