A 4 hónapos babák hányszor esznek naponta?
Köszönöm a válaszokat!
Ezek szerint a én kicsim nem túl nagy étvágyú. Van hogy napközben 4 óra alatt sem éhezik meg. Az éjszakát átaludja, így most napi 5X eszik de van hogy csak 4x. Mennyiségre kb 150gr-ot eszik egyszerre. Nem dundi, de nem is sovány. Az orvos szerint szépen fejlődik, és rendben van, de ahogy én látom a kortársait szerintem kissebb mint a többiek.
Próbálom többször kínálni, de nem fogad el semmit ha nem éhes. Mit lehet ilyenkor tenni?
Szia! Az én lányom kb 6-7 körül kel! délelött kb betartja a 3 órát, de délután másfél óránként eszik! Délutánra már lusta, és nem eszik meg egy evésre egy egész adagot! Igaz, éjjel már nem kell enni! 3170g-mal született, és most 4 és fél hónapos, és 6500 g.
Ha éhes úgyis jelezni fogja! Úgy látszik neki elég az, amennyit eszik!
szia! Egy olyan baba akinek kiforrott napirendje van, 4 honaposan mar 4 orankent eszik. Az en fiam 9 hetes koraban dontott ugy hogy neki eleg negy orankent. Viszont ezek az idoszakok minden nap megegyeznek. Mi 9-kor kelunk,aztan 13 orakor eszunk, 17 orakor, 21 orakor es az "alometetes" 23 orakor van. (Mi a Suttogo konyv alapjan szoktattuk a gyereket.)
Erosen gondolkodom hogy a 23 orai etetest elhagyom mert a gyerek lassan 7 kg es csak ket het mulva lesz 4 honapos, az orvos szerint kicsit gyorsan fejlodik, nagy baba.
150 ml-t eszik egy alkalommal, de ha elhagyom az "alometetest" akkor 160 ml-t fogok neki egyszerre adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!