Hogyan kell jól leszedni a letapadt, sárgás koszmót?
Figyelt kérdés
Kis olajos vattával mentem rá , de sokat nem segített és babés koszmó elleni samponnal mosom ,de nem az igazi, sok a letapadás.Köszönöm.2011. jún. 1. 14:22
1/5 anonim válasza:
Úgy hogy fürdetés előtt jól beolajozod a buksiját, és rajtahagyod mondjuk fél órát, ha nem akarod hogy minden olyan legyen, vagy ő nyalogassa addig húzz pamut sapit a buksijára. Fürdetésre feloldja az olaj, felpuhul és vizesmosdatókesztyűvel vagy vizestextilpelussal, óvatos körkörös mozdulatokkal ledörzsölöd. Nem fog mind egyszerre lejönni, ezt pár napig ismételni kell, harmadik napra már látványos javulás várható.
2/5 anonim válasza:
az esti fürdés előtt 1-2 órával olajjal kend be a fejét,húzz rá sapit,és fürdetésnél mosd le,ha van otthon használaton kívüli körömkefe,akkor lágyan dörzsöld át vele a fejét.lehet,hgy az első alkalommal nem jön le mind,de olyan 3 kezelés elég szokott lenni.
3/5 anonim válasza:
Általában ezeket szokták mondani. Ami viszont igazi megoldást hozott, az a puha körömkefe. Olajjal átdörzsiztem a fejét, vékony sapkát ráhúztam, hogy ne kenjen össze mindent, majd 15 perc után jött a körömkefe. Az a lényeg, hogy a haj növésirányával ellentétesen fésüld. (homloktól hátra). Majd jött a sima hajmosás az olaj eltávolítására.
4/5 anonim válasza:
Igazi megoldás: gyerekorvos írt fel krémet, azzal kellett egy órával a fürdés előtt bekenni, és első alkalommal levitte a fiamnak, pedig már elég vastag volt, mert előtte semmi sem segített. Gyógyszertárban keverték amúgy a krémet, kérdezz rá gyerekorvosnál ha más nem használ.
5/5 anonim válasza:
Nekem ledörzsölésre a puha babakefét ajánlották. Mondjuk nekünk szerencsére hatott a Babé sampon, még időben fedeztem fel a koszmó kezdeményt. Meg is dicsért a doki, hogy ekkora "sörényben" hogy vettem észre? :D
Egy ismerősöm egyébként mondta, hogy ha nem hat a sampon, akkor az olajozás az ne úgy legyen, hogy olajos vattával bekened. Tocsogjon a gyerek fején az olaj. Ha kell, öntsd rá, és a kezeddel dörzsöld el rajta. Fél óra így fürdés előtt, aztán hajmosás, és jöhet a kefe. Nekik 1 hét alatt múlt el, pedig elég durva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!