Mit vegyek fél éves fiamnak névnapjára?
Először holdkompot akartunk, de azt megvette nagymama keresztelőre, ruhája rengeteg van, járóka is van.
Mit lehetne, aminek hasznát is vesszük?
Játékot nem akarok, mert van bőven, nem játszik semmivel, csak a helyet foglalja
Szerintem nem sértődik meg ha nem kap semmit, ha tényleg nincs szüksége semmire. Most lehet sokan bunkónak fognak tartani de én pl a szülinapjukra sem vettem semmit az elmúlt két évben , 2és 4 évesek. Mert éppen akkor semmire nem volt szükségük. Tortát kaptak...de csak azért nem akartam pénzt költeni, hogy ott álljon, muszájból kár venni.
Hozzáteszem pár 2-3 hónap múlva épp elérkezett az ideje egy nagyobb dolognak, egyiknél ágy másiknál nagy doboz legó, és akkor megkapták. Nem sérelmezték, hogy elmúlt a szülinapjuk. Majd ha nagyok lesznek számon tartják ők, de most még nem érzem, hogy csak mert aznap van a szülinap vegyek haszontalan dolgot, ha épp mindenük megvan.
Egyik évben szülinapi ajándék helyett elmentünk 1 hétre rá a cirkuszba, ami ugye nem 2 fillér a családnak. Mi ezt így csináljuk.
Most valóban mindene megvan ami kell, ruha, játék, járóka stb....
Nem tudom, pár év múlva talán könnyebb lesz, mert akkor bicikli, játék, ugrálóvár stb.
Kedves utolsó, 18-20 év múlva kozolni fogja az igényeit a gyerek. Ebben a korban nehéz venni, ha mindene megvan, épp ezért én nem is szoktam kényszerből, csak mert aznap van névnap szülinap..
Ami eszembe jutott, csak mert ennyire akarsz venni, vegyél hintát, pár hónap múlva élvezni fogja, fogja tudni használni.
Csúszdát papa csinál neki:) Már megvan a lap csak a feljáró kell, hintája van kinti:)
Medence jó ötlet, juni 28lesz a névnap akkor éesz fél éves,fogja nyáron használni szerentetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!