1 évesemnek még csak 2 foga van? És nem is készülődik több?
Figyelt kérdés
7 hónaposan kijött az alsó kettő,azóta semmi.Nem is rág,nem nyáladzik és nem is nyűgös,mint akkor volt.Nyugtassatok meg ,hogy lesz több foga!Másnál is van így?2011. jún. 1. 08:11
1/10 anonim válasza:
Nyugi, biztos lesz még több foga is! Mondjuk az én 14 hósomnak 12 foga van és most jön a 13. és 14. is. A szomszéd kislánynak aki 15 hós, neki 7 foga van, de a 7. csak most bújt ki egy hete. Tehát nyugi, minden babának máshogy nől a foga, mint ahogy a mozgásukban is máshogy fejlődnek!
2/10 anonim válasza:
Biztos,hogy lesz neki több!!!!Nekünk is lassan jöttek ki a fogacskák,most 4-essével bújnak kifele.
3/10 anonim válasza:
Nekünk 10honapósan jőtt az első, 11 honapósan a második aztán 3 honapig nem jőtt semmi.14 honapósan még kijőtt 2, most 15 honapós és még semmi azota.Ugyhogy ne aggodj, minden rendben.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat!
Első!
Megnyugtattál:DDDDDDDDD
2011. jún. 1. 08:52
5/10 anonim válasza:
mi is így voltunk, februárban kijött neki 1, és most május végén még 4, és még van 1 készülőben... most lesz 1 éves. mi már azzal poénkodtunk, h majd a tescóban megvesszük neki azt is :P
6/10 anonim válasza:
a lányomnak 15 hónaposan bújt ki az első foga, most lett 3 éves, 18 fognál tart, de a maradék kettőt is látom az ínyén keresztül már.
7/10 anonim válasza:
A lányomnak is ennyi volt egy évesen.Csak jóval később jött a többi.
8/10 A kérdező kommentje:
Kzedek megnyugodni:) Köszönöm:))))))Ha nem ,akkor meg tényleg veszünk a Tescoban azt is :DDDDDDD
2011. jún. 13. 07:49
9/10 coffeez válasza:
Az én kisfiam egy éves, 6 foga van, de már több, mint 3 hónapja nem jött ki egy sem, én is kezdtem aggódni, de már megnyugodtam. Köszi Nektek! És bocs az offért,de jelenthet az valamit, hogy az ínye a zápfogak helyén már mintha a zápfog felszíne lenne? Olyan hepe-hupás, de persze még tök rózsaszín.Thx
10/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Azóta már 20 hónapos a lányom és 13 foga van,gyorsan növesztett egy párat!!!A zápfogra sajnos nem tudom a választ...
2012. febr. 20. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!