Hány fokben vihetem majd ki tavasszal-nyáron a babámat sapka nélkül?
A mi gyerekorvosunk szerint 1- másfél éves korig mindíg kell sapka, mert a babahaj még nem elég sok ahhoz, hogy megvédje a pici fejét a széltől, naptól, hidegtől. A legtöbb baba utálja a sapkát, de előbb utóbb megbékélnek vele. Bízz ebben! Nekem a 3. babám 5 hónapos és csak pár hete nem tiltakozik a sapi ellen. Tényleg, próbáltál másikat? Lehet, hogy szúrja vagy szorítja vagy valami.
Ha nagyon sapka ellenes, akkor szerintem ha már olyan meleg lesz kint, mint most bent, akkor levehetitek.
Az a baj igen, hogy mindenképp kell neki sapi!!! amig szeles, hidegebb tavaszi változékony idő van akkor is, ha meg meleg napsütéses (nyáron) akkor meg kalapka kendő vagy ilyesmi a napszúrás ellen:(
Nekünk az lett a megoldás, hogy csak olyan sapit vettem neki amin semmi sild meg ilyesmi nincs, mert ha azt látta a szeme sarkából, már tépte le magáról.
Nem annyira csinosak ezek a sima egyszerü klasszikus csecsemősapik, de legalább ezt megtürte magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!