Mit ajánlanátok fogzásra?
10 nap múlva 4 hós lesz a lányom és ma nagyon nyűgös volt nyáladzik és felsír, szerintem ez a fogzás jele.
Mivel csillapíthatom a fájdalmat?
Van ilyen cumi?
Szia, mi is pont így jártunk, 4 hónapos volt a lányunk, amikor fojt a nyála, nyűgös volt, sírdogált, volt, hogy be is lázasodott, tehát minden jel arra utalt, hogy jön a foga. Most 9 hónapos lesz és még mindig nincs egy darab foga sem, pont ma kezdődtek nála ugyanezek a jelek.
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak egyből ez ugrott be, hogy nem is biztos, hogy a fog csinálja ezt, akkor pedig felesleges mindenféle szerrel megterhelni.
Az én lányom 2 hs kora óta nyálzik, 4 hósan aztmondta a doktornő, hogy 1-2 nap és kibújika foga.
Most 5 hós és még semmi, de kőkemény már az ínye és tegnap hipernyűgi volt, úgyhogy lesz valami.
Ha fájlalja és az egész ökle bent vanh a szájában akkor én Dentinox-ot kenek rá és azonnal adok neki cumit mert lenyalja.
Úgy lefetyeli mint a kiscicák a tejet :)
Utána minimum fél óráig csend van, szerintem hatásos.Napi 2-3 alkalommal szabad csak kenni, de kicsit elzsibbasztja az ínyét.
Már nagyon fehér neki, most szerintem 1-2 nap és kint lesznek :)
5 hósak vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!