Kriszta66 kérdése:
Ajánlanátok valami jó gyogyszert vagy valami mást fogzásra?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 18:33
1/15 anonim válasza:
Dentinos gél. Gyógyszertárban kapható. Ha nyűgöskodik, kend be az ínyét vékonyan és csillapítja a fájdalmát. Persze mindenkinél más és más hatással.
2/15 anonim válasza:
Jaj rosszul írtam - Dentinox. Bocsi...
3/15 anonim válasza:
chamomilla vulgaris homeopátiás golyók. 5golyócskát kell feloldani pici teában,vízben,ésodaadni neki. akár félóránként is lehet,de hamar csillapítja a fájdalmat,és nyugtató is. nekünk nagyon bevállt,a dentinox gél is jó,de annak sajna nem túl tartós a hatása..
4/15 anonim válasza:
Nekünk sem jött be a Dentinox,a Viburcol kúp viszont igen. Vagy ha nagyon fáj neki akkor Nurofen szuszpenzió. Viszont azt 4-5 napnál tovább nem szabad folyamatosan adni.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat , idáig inkább esténként nyügös és sir edig panadolt adtam de azt csak 3 napig lehet . Pedig már van két fogacskánk az ugy ki bujt hogy észre se vettük.
2009. máj. 9. 19:20
6/15 anonim válasza:
Nekünk a dologél jött be. Azt annyiszor lehet, ahányszor szűkség van rá. Ha nem elég 3 napig a panadol, akkor utána adhatsz neki nurofent is!
7/15 anonim válasza:
A chamomillát én is ajánlani tudom.
Mi a 15 CH-val kezdtük, napi 3x5 bogyót adtunk neki.
Ha ez nem volt elég, akkor a 30 CH-t kapta. (áttörés napjaiban volt rá szükség)
Ha ez sem hatott (na szemfogaknál eljutottunk idáig is!) akkor jött a Nurofen.
10/15 anonim válasza:
darabja? vagy ez milyen kiszerelésű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!