Ki mikor adott először "kukit" kukoricapelyhet a babájának?
Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 15:48
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom mennyi idős a babád!? Nekem 7és fél hós és kölesgolyót adok neki, imádja! Hasonló mint a kuki csak egészségesebb!6 hós-an adtam először neki.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Mi 1o hónaposan adtunk először a lányunknak. Nagyon szereti. Igaz nem visszük túlzásba, de nem is tiltom el tőle:)
A barátnőm javaslatára( mert-hogy egészségesebb) vettünk neki Bulátát, megeszi, de nem olyan élvezettel, mint a "kukit":)
A húgom már 7 hónaposan adott a kisfiának, Ő is imádja.
Boldog babázást:)
3/7 anonim válasza:
8 hónaposan adtam neki, de csak hetente pár darabot, nehogy rákattanjon:)
4/7 A kérdező kommentje:
7 hós a kisfiam, és ki fogom próbálni a kölesgolyót.
Köszi
2009. márc. 17. 16:07
5/7 anonim válasza:
Én is a kölesgolyó mellett voksolok!Az én fiam kb 8,5 hós kora óta eszegeti,és imádja!
6/7 A kérdező kommentje:
Vettem kölesgolyót, de olyan kicsinek találom. Nem tudja lenyelni egyben?
2009. márc. 18. 12:02
7/7 anonim válasza:
Nem tudja szerintem lenyelni,mert elolvad a szájában.Én amit veszek abban meg mindig olyan nagyok vannak,hogy attól félek nem tudja megenni,de megtudja.Persze ne hagyd egyedül amíg ezeket eszegeti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!