Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babapiskótát mikortól lehet...

Babapiskótát mikortól lehet adni a babának, esetleg almába reszelve vagy magában is?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
általában rá van írva a csomagolására, ott keresd.
2009. márc. 17. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Elméletileg 6 hónapos kortól lehet, én fogom is adni. Bár a mai nézetek szerint nem szabad 1 éves kor alatt. Szerintem ha nincs baja tőle akkor nyugodtan add.

Üdv.

2009. márc. 17. 15:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Második válaszolótól kérdezem, hogy gyümibe reszelve adod majd a babádnak? Mi is 6 hónaposak vagyunk, eddig az volt, hogy azt mondta a védőnő és a gyerekorvos, hogy csak kóstolgatni szabad 1-2 kanállal. Szerdán voltunk a féléves kontrollon, és ott meg letoltak, hogy miért nem eszünk még főzelékeket. Úgyhogy ebből gondolom, hogy én is adok majd már neki mindent. Köszi a választ!
2009. márc. 17. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok. a rendes babapiskótára gondolsz???

mert azzal ráérsz bőven. liszt és tojás van benne, a 9 hónapot min. várd meg, han nincs allergia a családban. ha van, akkor 1 év után csak.

a fézelék teljesen más mint a babapiskóta. kb így megy a dolog:

[link]

2009. márc. 17. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!