Tényleg több tejem lesz a köményes rántott levestől?
Figyelt kérdés
MIndenki azzal nyúz hogy egyek azt, mert tejserkentő. Igaz ez?2009. márc. 17. 13:50
1/7 anonim válasza:
sztem ez nagyink idejében volt max igaz....de ha jólesik egyél, de igyál is jó sokat
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a köménytől vagy a rántástól, de tény, hogy a folyadék fontos hozzá. És minél több levest eszel, annál könnyebb a napi folyadékszükségletet kielégíteni.
3/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de mindenkinek más jön be. A barátnőmnek a köményes leves bevált. Én nem szeretem, nekem több tejem a madártejtől és az alkoholmentes sörtől van. A biztonság kedvéért azért iszok laktoherb teát és időnként urtica urenst. Ha mindig egyfélét kéne enni, meg is őrülnék! :) Én a testem jelzésére hallgatok, amit megkívánok, azt eszek. Pl. húslevest is nagyon kívánom, holott régen egyáltalán nem voltam leveses. 6,5 hónapja szoptatok.
4/7 anonim válasza:
Én is nevettem ezen, de most már kicsit hiszek benne. Nekem is mondták, de sosem próbáltam, viszont egy időben rengetek köményes kiflit ettem és esküszöm, sokkal többet feszült akkor a mellem. Szóval a köményben lehet, hogy van valami.
5/7 anonim válasza:
Én mfélét kipróbáltam, homeós bogyókat, Laktoherb teát, alkoholmentes sört, fejtem naphosszat, ... Rengeteg köményes levest (bögrébe töltve) ittam egész nap, de sajnos semmi sem használt. Engem is ezzel nyúztak.
Azért egy próbát megér, nem? :)
6/7 anonim válasza:
Szia!
Igen,a köményes rántott leves bizony tejserkentő,legalábbis nekem nagyon megduzzadnak a cickóim amikor eszem ilyet.Persze nem mindig mert hízlal a liszt:) Mellette sok folyadék,Laktoherb.Ezeket alkalmazom,és hála Isten van bőven tejem.Kár,hogy nem mindenkinél válik be.Próbáld ki,és maglátod,hogy hatásos.
Sok tejcsit kívánok!
3 hós anyuka,a kisfiam kereken 7000g!:)))
7/7 anonim válasza:
Nekem is bevált, bár már nem "szaporítok" (8 hós a babám), de ha ilyet eszem, utána tényleg feszül a cicim! Sőt, a baracklé is ilyen hatással volt rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!