Bébiétel kérdés: ha főzök husit és turmixolom, majd be a jégkockatartóba, mennyi elég egy adag főzihez egy 1évesnek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 12:04
1/12 A kérdező kommentje:
és milyen jégkocka tartóba teszitek? mélybe vagy hogy néz ki? köszi
2011. máj. 30. 12:05
2/12 anonim válasza:
Azt nem értem, minek akarod jégkockatartóba tenni? Ilyet még sosem hallottam. Ha le akarod fagyasztani tedd egy kis műanyag tálba és mindig törsz le belőle egy darabot. Ha ragaszkodsz ehhez a megoldáshoz, akkor 2-3 kocka elég egy főzelékhez.
3/12 anonim válasza:
én kicsi kockákra vágva fagyasztom a főtt husit. 1 ételbe 2 kockát teszek.
4/12 A kérdező kommentje:
mekkora kockákra vágod? fogalmam sincs, mennyi husi kell egy adagba.
2011. máj. 30. 12:21
5/12 anonim válasza:
mondjuk összesen teszek 1 ujjnyi husit. (de elég rossz a hasonlat.)
7/12 anonim válasza:
Én is jégkockatartóban fagyasztom le a mixelt husit, sztem is így a legpraktikusabb porciózni! Lányom 11 hós, és 1 kockányit szoktam adni, de majd ha jön a védőnő, megkérdezem, elég-e ennyi.
Kérdésedre még: van az a tipikus mélyebb kocka alakú tartónk, meg van ikeás gumi, szívecske formájú lyukakkal. Ez sztem kisebb űrtartalmú, mint a másik, de ebből is 1-et szoktam adni.
9/12 anonim válasza:
mifeénk is mindenki jégkocskatartóban fagyasztja, pont azért mert az az adag úgym indig uakkora, meg könnyű kiszedni. Kb. 10-11 hóig 1 kocka/főzelék volt, majd onnantól 2 kockányit kapott. Védőnő mondta az adagot.
10/12 anonim válasza:
A fiamnak kb. 2 dl főzelékhez adtam 2 kockányi husit, de azt sosem turmixoltam neki össze. Jól megfőztem a csirkemellet, kicsit összevágtam (volt, hogy szétesett rostjaira) és úgy beletömködtem a jégkockatartóba.
Azt hozzátenném, hogy egy évesen már kockákra vagdostam neki a húst, és ő külön felcsipegette magának a tálcáról, én meg hozzákanalaztam a főzeléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!