9 hónapossal hova menjünk gyereknapon?
Figyelt kérdés
Van ötlet, hogy Budapesten hol lesz olyan program, amit egy 9 hónapos kislány is élvez? Köszönöm a válaszokat előre is.2011. máj. 29. 10:03
1/3 anonim válasza:
Bár nem Pesti vagyok és lányom 10 hónapos, de mi a városunkban délután oda akarunk menni ahol nagy forgatag van, sok ember hogy szokja az embereket. két hete megálltunk egy bevásárló központ parkolójánál letelepült vidámparknál..szerette nézegetni a színes körforgókat, villogásokat.
olyan helyre ajánlom hogy menjetek, ahol szintén sok szines akármi van, amit megfoghat, láthat...másból ő még úgysem ért.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Még ilyen szabadtéri bábszínházat nézegettem, hátha az lekötné kicsit a figyelmét.
2011. máj. 29. 12:22
3/3 anonim válasza:
mint írtam nem pesti vagyok, de a lényeg nekik a mozgás, a színes kavalkád, a hangok. no meg az emberek akiket tudnak nézni. a lányom imádja nézni az előttünk elmenőket, autókat, bicikliseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!