Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok az új családipótlé...

Mit szóltok az új családipótlékot érintő tervezethez?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 29. 09:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Eszem, f@szom megáll! Kezdjük már azzal, hogyha külföldhöz hasonlítanak minket, akkor a bérek is legyenek már olyanok, mint ott.. Igaz, akkor meg a nagyokos főfejesek nem tudnának bezsebelni több száz ezret ilyen-olyan címen.. :-/

Ezek után azon sem csodálkoznék, hogy ha sokan most már csak azért sem vállalkoznának második gyerekre, mert egyrészt most is elég kevés a családi, másrészt meg csak azért lenne második gyerek, hogy továbbra is kapnák a pénzt.. Ez nekem vhogy nem fér a fejembe, hogy ez az "okosság" hogy jutott az eszükbe.. Na meg ez a "terhes"ről "várandós"ra változtatás.. Ettől nem lesz jobb nekünk, kismamáknak, csak rosszabb, mert attól a tény még tény marad...

32 hkm

2011. máj. 29. 11:42
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

és akinek CSAK egy gyereke van az más lassan nem is számít??? és akiknek nem lehet több? lányom 32 hétre született. ő is és én is majdnem meghaltunk, nem ajánlanak egy újabb terhességet. iszonyat kiadás van egy korababa körül. spec. tápszer, kisruhák(46-50es) amiket nehezen tud megvenni az ember.gyógytornák, benzin...és mégsem kapok több támogatást mint akinek egészségesen 40 hétre született a gyermeke.

és sokszor már bűnösnek érzem magam mert csak egy gyerekünk van...azt hiszem ha ezt behozzák és mint amit a múltkor olvastam: a romák alanyi jogon kapnak lakást ha legalább az egyik szülő dolgozik és a gyerekeket rendesen járatják oviba, iskolába-nos itt akkor forradalom lesz! de én is ott leszek akkor az tuti!!!

2011. máj. 29. 12:13
 13/24 anonim ***** válasza:
98%

Felháborító! Jöjjenek el,lakjanak itt 1 hétig,majd megtudják,ha azt eszik-meg nem eszik-amit mi,azt isszák amit mi... úgy kelnek,úgy dolgoznak...

Kedves félig roma szülésznő!

Sokan romáznak/cigányoznak. Aláírom,nem kellene általánosítani! DE!! Te kérlek azt vedd figyelembe,hogy a "kedves" Orbán úr,egy olyan megállapodást írt alá a roma góréval,hogy munkát a romának,iskolát a romának...stb.Holott,pl. aki tanulni akar,az tudna is!de erre nagyon sokan kerülik a sulit,és inkább mennek gyereket szülni,segélyen élni,mert az könnyebb,egyszerűbb,mint a munkát keresni,és ha már van meló,dolgozni. A magyar ilyenkor mint mindig,le van tojva. Továbbá,ha körül nézel,feltűnően sok olyan cigány származású ember van,aki nem akar bíró,szülésznő,vagy bármilyen munkakörben dolgozni! Magyarok közt is van jócskán,de valahogy a cigányok mintha többen lennének!-nekem is egy ilyen munka undoros cigány tanácsolta,milyen segélyt érdemes megpályázni.

Az,hogy Te kezdeni akarsz valamit az életeddel, igen elismerő dolog! A selejtet,meg had szidják az emberek úgy,ahogy akarják!-legyen cigány,vagy magyar! Nem Téged szidnak,hanem azt,aki nem is akar munkát keresni,aki nem is akar dolgozni! Nem egy cigány származású ismerősünk szidja a cigányságot!

Üdv:2gyermekes,24heteske

2011. máj. 29. 12:15
 14/24 anonim ***** válasza:

a kormány célja a több gyerek, számos intézkedésük ezt célozza, csak már szerintem nem tudnak mit kitalálni, és ez a legújabb

a szándék nemes, csak az eszköz nem jó

2011. máj. 29. 13:41
 15/24 anonim ***** válasza:
53%
12.15 ott a pont!!! Teljesen egyetértek így nem írom le a véleményem, mert ezt akár én is írhattam volna!
2011. máj. 29. 14:03
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

A "kedves" miniszterelnők ereiben is cigány vér csorgadozik, talán ezért is pártollja őket annyira, mintsem a magyarokat.

Undorító, amit művelnek...és szerintem lesz még pár ilyen húzásuk:(

2011. máj. 29. 14:36
 17/24 anonim ***** válasza:
2 keresős családról beszélnek, ahol 1 gyereket simán el lehet tartani. És mi van a gyerekét egyedül nevelő szülővel, ahol a bíróság is nevetséges 10.000-20.000 Ft-os tartásdíjakat állapít meg, és azt is vagy megkapja a gyereket egyedül nevelő szülő vagy nem.
2011. máj. 29. 21:34
 18/24 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.sziasztok.

Egyet értek az elöttem írokkal még annyit fűznék hozzá,hogy a kormány legyen akármelyik kitöl tud elvenni ebben az országban????Na kitöl??Attol a szerencsétlen minimálbérért dolgozotol mert neki van bejelentett adózott jövedelme!!!!!Mert ugye akinek papíron nincs jövedelme abból nem tud ugymond"törvényesen" elvenni mert nincs miből,az már más dolog,hogy amugy meg van mit tejbe aprítania.De a hivatalosan dolgozó embertöl simán elveszi azt amit akar!!!FELHÁBORÍTÓ!!!!!

2011. máj. 29. 21:45
 19/24 anonim ***** válasza:
28%
akárhogy is sok a roma ember aki nem úgy él ahogyan kellene de magyar is van rengeteg. mért nem fogalmaztok úgy ne a cigány szó hanem a viselkedés tűnjön ki , amúgy meg komolyan durva amit csinál a kormány..de az is amit ti itt irtok rasszista népség..egy roma jogász anyuka.
2011. máj. 29. 21:52
 20/24 anonim ***** válasza:

Kedves Jogász!

Miért rasszista az,aki csak az igazat írja?

Kérlek olvass figyelmesen! ne csak a cigány/roma szavaknál ragadj le!

2011. máj. 30. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!