Napernyő, naptető vagy napellenző? Kinek melyik vált be?
Most készülünk venni a 3 közül valamelyiket. S mivel első baba, tanácstalanok vagyunk.
Leírnátok nektek melyik van a 3 közül s bevált-e?
Mi ezekre gondoltunk:
Napernyőnél attól tartunk, hogy nagy helyet foglal, babakocsival így nehéz felszállni a bkv járataira, s utazáshoz is nagy. De sokaknál ilyet látunk.
Naptető:
Ez tetszett, de mivel vagy 5-6 helyen kell rögzíteni, így bajos vele a közlekedés, mert szintén lépcsőzésnél, tömegközlekedésen nehéz vele közlekedni, nehéz tőle átfogni a babakocsit. S a fekete szín nem praktikus a melegben.
Napellenző:
Ez jó, mert kis helyet foglal, könnyű átfogni a babakocsit, ha úton vagyunk. Csak oldalról betűzne a nap, s nehezen lát ki a gyerek belőle, mivel nekünk nem a tolókarra lenne rögzítve, hanem ahol a lába is van, amire a lábzsákot húzzuk, mert hiába átfordítható a babakocsi. Úgy tudunk vele közlekedni, ha nem szembe van velünk a gyerek, mert úgy elég nehéz irányítani.
Edig a napellenzőre gondolunk, de még tervben van, jól jönnének tapasztalatok.
Olyanok írjanak, akiknek van ilyen a 3 közül.
Nekünk napernyő van,a legtöbbet több irányba tudod állítani és le lehet csavarozni.
Chippolinoba vettem 2000ft.
Megvagyok vele elégedve.
Mi is olyat néztünk, ami állítható több irányba, s amiket még felsoroltatok, csak párom mondta, hogy bajos vele a közlekedés, s fél, ha összecsukva lenne, nehogy kiszarja valaki szemét felszálláskor, s szerinte így is nehéz átfogni tőle a babkocsit.
Ezekre gondoltam:
Naptető [link]
napernyő [link]
napellenző [link]
A fentieket láttuk, s kipróbáltuk a boltban. A babaszafariban lévőt még neten láttuk.
Napernyőnk van, gyűlölöm. :D Maradok a textil pelusnál, amíg jobbat nem találok.
Nem szeretem, mert séta közben folyton állítgatni kell. Meg tekergetni, meg forgatni, meg dönteni, meg ilyenek. Szóval nem is a gyerekre figyelek, hanem arra, hogy hogy áll a napernyő. :D
Nem bajos a napernyővel közlekedni (napernyővel)csak meg kell tanulni.Amúgy pont ugyanolyanom van eladásra mint a mit belinlkeltél, csak nem a piros fehér hanem a hófehér.
csak nem ennyiért, kevesebbért.Ha érdekel küldök képet!
a Brendonos naptetőt én nem ajánlom
bár nem teljesen ilyen a mienk, de majdnem
én fel sem tudtam tenni a kocsira (espiro) mert 3 helyen kellett volna rögzíteni, de nem lehetett, nem fért rá, így vagy középen ment rá, vagy a 2 szélén, de a 3 együtt nem sikerült
ráadásul a kisfiam mindig belekapaszkodott, így a rossz rögzítés miatt rögtön le is jött
hetekig szenvedtem vele, aztán vettem egy napernyőt, és gond nélkül kihúztuk vele az egész nyarat
mielőtt felszállsz a buszra összecsukod a kocsin és kész
közben megtaláltam, ilyen a mienk:
ha mégis emellett döntesz én eladom neked szívesen féláron :)
Nekünk ilyen van:
Imádom!!! Simán rögzíthető a kocsira 3 kis fülecskével, lehúzod és csak a lába lóg ki. Az én lányom macerálja egy kicsit, de nem tud benne kárt tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!