Hogy lehet könnyen és gyorsan visszaaltatni éjszaka szopi után a babucit?
Figyelt kérdés
Igaz, általában csak egyszer kel a kislányom enni éjszaka, de előfordul, hogy a 10-20 perc szopival együtt vagy másfél órába telik visszatennem aludni. Most 6 hetes amúgy.2009. márc. 16. 19:05
1/3 anonim válasza:
Ne kapcsolj villanyt, legyen félhomály, éjjel ne cserélj pelenkát, csak, ha kakis. Éjjel én sosem beszéltem hozzá, így az se ébresztette fel.
2/3 anonim válasza:
Én odavettem magam mellé az ágyba, megszopiztattam és ő ezzel így be is aludt. Nem is büfiztettem (az első napokban próbáltam, de nem büfizett, így elhagytam). Max. egy kis éjjeli lámpát kapcsolok. Már 6,5 hós, mai napig így csinálom. Ha meghallom, hogy mocorog, kiveszem, a szemét sem szokta kinyitni, cicire rakom és alszik tovább. Persze az ő ágyacskája a miénk mellett van, így nem kell ölben hurcolnom egyik szobából a másikba.
3/3 anonim válasza:
Így van semmit ne tégy ami még jobban felébreszti, mint az éhsége.
Csak etesd és akkor szépen lassan megszokja,hogy éjjel csak azért kel fel.
Nálunk ez az elejétől működött, most 3 hónapos és éjjel 1 szer kel kb 3-4 közt aztán 6-7 kor ébred, de akkor még nem éhes.
Van 1-2 különlegesen zavaros éjszaka, de kinek nincs-még egy felnőttnél is előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!