Pihenőszékről tapasztalatok? 1 hónapos baba már jól érzi benne magát?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 19:05
1/5 anonim válasza:
Az Én kislányom 6 hetes, és néha (nem mindig) elvan benne úgy max. 15 percig. Ennyi ideig érdeklik mindössze a lelógó játékok, meg maga az egész dolog.
2/5 anonim válasza:
Nekünk nagyon bejött:)))1 hónapos kortól használjuk. Elég sírósak vagyunk, de a pihenőszékben mindig megnyugszik a kisfiam. Fél napokat alszik benne úgy, hogy rezeg. Szinte vizszintesig lehet dönteni a fekvő részét. Újszülöttkortól használhatót vettünk.
3/5 anonim válasza:
Nekünk nagon bejött! 3 hetes kora óta használjuk és még most 9 hósan is imádja abban szunyókál napközben. :)
4/5 anonim válasza:
Nálunk is bevált. 3 hetes kora óta használjuk. (Most 4 hónapos.) A legjobb, hogy könnyű és mobilis, így oda tudom mindig magam köré rakni a kisfiam - gondolok itt a főzésre, vasalásra, stb... Szunyókálni is jókat tud benne, és a gerincének sem árt. A lelógó játékokat variálhatod (én legalábbis cserélgetni szoktam).
Szerintem nagyon hasznos kis dolog.
5/5 anonim válasza:
mi 8 hósak vagyunk, én abban etetem is, főleg, ha anyósékhoz utazunk, mert ott nincsen még etetőszék. Szeretjük. Iaz, mi aludni nem tudtunk benne, mert ő kezdettől fogva hason szeretett aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!