Milyen cipőben homokozik járni tanuló babátok?
Én, nem adok rá cipőt homokozás közben, csak zoknit!
DE pl. a barátnőm ad cipőt a babájára. Superfit szandiban van ott is.Szóval, hogy a kérdésedre válaszoljak, ott is minőségit ad.
Amúgy,ahogy látom az anyukákat, többnyire minőségi cipőben vannak.. siesta, nike stb márkákat látok, a gyerekek lábán.
Sőt, többnyire a ruházat is elég "ünneplős"..:))
Mondjuk, én i nagyon szeretem a fiamat csinosan-márkás ruhába öltöztetni, még a homokozóban is!:)
A lányom pár hónapja jár, és pont a homokozás, játszóterezés miatt vettem neki 2 játszós és 2 elmenős lábbelit. Ebből 2 szandál, 2 pedig zárt cipő. 2 Asso, 2 Siesta márkájú. A játszós zárt cipőjét két hete kinőtte,de pont jött a jó idő, így maradt a játszós szandi a homokozóba is, sőt, ha hazaérünk, kirázom belőle a homokot, letörölgetem és ez van a lakásban is rajta, hogy ne fázzon a lába a hideg kövön.
Én nem látom, hogy a homokozástól romlott volna a szandál és cipő állapota, de a kimenős cipőit akkor is sajnálnám a játszóra ráadni.
Azért előfordult, hogy mentünk valahova a városban és pont nem játszócipőben volt, bement a homokozóba, de nem lett a cipőnek semmi baja.
Elég drága mulatság, de én nem szeretem, ha egy gyerek széthordott cipőben megy vendégségbe pl. Még ha pici gyerekről is van szó. Magamnak is megveszem a több cipőt, akkor neki is, és szerencsére nem nő olyan gyorsan a lába, kb 2-3 hónapja hordja már ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!