Living lab elemes orrszívónk van, de azt halottam, hogy az porszívós orrszívó sokkal jobb, hatásosabb. Igaz ez?
Figyelt kérdés
Eddig még nem kellett használnunk.
Melyik márkájú orrszívó a legjobb?
2009. márc. 16. 18:17
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne márkáról beszéljünk. Ha van porszívód akkor csak egy olyan orrszívó kell ami a bébi orrlyukába befér. Nekünk nagyon bevállt és én a patikában vettem.
3/5 anonim válasza:
Egyszer vettünk egy elemes orrszívót. A hatékonyságáról annyit, hogy még aznap visszavittük és levásároltuk az árát. nehogy ilyet vegyél! A porszívós viszont nagyon hasznos. hangos, de jó!
Nekünk Csöpi van.
4/5 anonim válasza:
Az ismerősöm kisfiát tegnap műtötték, mert a porszivós orrszivó annyira megszivta neki a nyálkahártyát az orrában, hogy orr polipja lett.(bizonyitottan a porszivós-orrszivótól)
Én eddig sem használtam és ezek után nem is fogom a porszivóst.
LivingLab-unk van nekünk is, tökéletesen kiszivja, ha megtanulod használni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 17. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!