Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van tuti módszeretek arra,...

Van tuti módszeretek arra, hogy éjszaka könnyen vissza tudjatok aludni?

Figyelt kérdés
Kisfiam 5 hós, általában egyszer kér éjszaka enni, de én van, hogy 1,5-2 órát forgolódok, mire visszaalszom. Ráadásul mostanában többször felsír, megébred éjszaka. Fáradt vagyok, néha türelmetlen - persze nem a babával - de mindenki mással.
2009. márc. 16. 17:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a következő vált be, szerintem nagyon jó. Már sajnos nem emlékszem pontosan hol olvastam, de vmi pszichológiai cikk volt.

Gondolatban lassan rajzolsz egy kört. Beleírod hogy 100. Újra átírod a kört, vigyázva, hogy ne menj ki az előző kör vonalából. Ezután a kör fölé gondolatban felírod, hogy "mélyebbre". Utána a körből kitörlöd a 100-as számot, majd ismét átrajzolod a kör vonalát. Ezután beleírod a körbe hogy 99, és kezded előröl. Majd 98, 97, 96, és így tovább. Az a lényege, hogy nagyon lassan "rajzolgass" és "írogass" és csak erre a "műveletre" koncentrálj, ne kalandozzanak el a gondolataid. A cikk szerint még senki sem jutott el 70-ig. Én max. 90-nél bealszom, de többnyire már 95-96 környékén :))

2009. márc. 16. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!