Szerintetek nagy a babam? 36 hetre szuletett 47 cmvel,2750gmal. Most negy hos 74 cm 6760 gramm!
Hát elég picike volt,mikor született :)
Tápszeres a kicsi?Nem tudom mennyire sok az a majdnem 7 kiló egy 4 hónaposnak.Hisz sok baba akár 5kilósan is születik.De a védőnőt kérdezd meg szerintem,többet tud róla mondani,mint mi mezei emberek.
Igen nagyon szép nagy a babád, ha időre született volna
akkor is ezt írnám ,gondolnám ! Nekem szinte mindegyik nagy
súllyal született 5 gyermekem van és augusztusra várom a 6 dikat ,hidd el adhatsz a szavamra .
Gyönyörü baba lehet: :) :)
átlagos inkább hosszú baba mint duci .-)
1 gyerekem 62cm 6700g
2 gyerekem 67cm 8600g
3 gyerekem 65cm 7000g
Igen, nagy a babád!De ez nem baj! Egy hónappal előbb született, és mégis nagyon szép a születési súlya.Az enyém 8 hónapos múlt pár napja, és most 6160 g, és 65 cm.( született:2490 g, 47 cm) Hozzá képest hatalmas!:)De ez genetika.Én is ilyen picurka voltam/vagyok.Egy évesen is csak 8 kg voltam.És ő keveseket is eszik,nem egy nagy evő.
Meg mondta a védőnő, hogy a tápszeres babák mindig nagyobbak, mint az anyatejesek.( ez nem azt jelenti, hogy kövérebbek, még mielőtt valaki félreértené)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!