Picit buta kérdés, de. :ti hogyan hívjátok az orrváladékot? Mit mondjak a babának?
:) Úristen!!!
De nagy az Isten állatkertje! És ráadásul milyen alacsony a kerítés!
Kb. a feléig imádtam ezt a topikot. Sz.r kedvem van két napja, de elolvastam, és potyogtak a könnyeim. A röhögéstől.
Aztán kár, hogy a beteg sztori elrontotta.
On: az én elsődleges nyelvváltozatom szerint takony, és nem tartom csúnyának, persze bizalmasabb stílusérzékű szó.
Nem tudom hogy keveredtem ehhez a kérdéshez, de most ha ülök, lefordulok a székről a kérdezőn, a takonyra adott reakción egy válaszra.
Aztán olvasom a másikat tőle:
“A kakijára kaksimaksit szoktam mondani :)”
Engem meg ettől kapott el a hányinger… szabályosan tikkelek tőle, miért kell ilyen retardált szinten viselkedni egy felnott embernek?
A rendelőben oltásnál én is úgy fogalmaztam a dokineninek baba ordítás között hogy még taknyos, dokinéni szerencsére értelmes, felnőtt, józan ésszel megáldott ember, így felnőttként beszélgettünk szemrebbenés nélkül.
Ez a túlgügyögés a hányinger egy felnőtt embertől… akinek még a kaka is sok és “kaksimaksi”, aki meg nem agyhalott azt szólja meg. a lónak van túl oldala, ez már azon is túl ment..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!