Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Picit buta kérdés, de. :ti...

Picit buta kérdés, de. :ti hogyan hívjátok az orrváladékot? Mit mondjak a babának?

Figyelt kérdés
Halottam anyukáktól: béka, cica... de ezektől nem hiszi majd hogy egy élő állat van az orrában? :) a fika meg annyira durva, az orrváladék meg túl hivatalos.
2011. máj. 27. 22:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 anonim ***** válasza:
94%

Lehet hogy van egy hülye kamaszgyereke is. :)

Itt látszik a nevelése eredménye.

2011. jún. 30. 14:07
 102/121 anonim ***** válasza:
95%

ma 13.55-ös: Jót derültem a kommenteden :) na igen, akkor bújt ki a szög a szákból, amikor beírtad a taknyot :D :D

Kérdező! Nem süllyedtél még el még szégyenedben? egyrészt a trágárságok miatt, amiket mások fejéhez vágsz, de leginkább azért mert képes voltál a kisbabádról ilyen állatságokat kitalálni és leírni? a szemébe tudsz még nézni annak a kisgyereknek ezek után? :((

2011. jún. 30. 14:15
 103/121 anonim ***** válasza:
94%
Lányok, szerintem töröltetni kellene ezt a kérdést. Beteg ez a nő.. :S
2011. jún. 30. 14:27
 104/121 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is, írok a gyakori e-mail címére, hogy töröljék, mert ez botrányos.
2011. jún. 30. 15:33
 105/121 anonim ***** válasza:
93%
Mi is örülünk, hogy írsz. Csak így tovább. Te bebizonyítod, ogy mindig van lejjebb....
2011. jún. 30. 19:08
 106/121 A kérdező kommentje:
nem, nem ezzel az bizonyosodott be hogy itt mennyi hülye van, aki bármit képes elolvasni és írni rá, akármekkora baromság válaszol a "picit buta kérdésre" mert ő maga egy nagy marha és ti mind itt azok vagytok égetni való hülyék, és igen van lejjebb és lejjebb bebizonyítottátok idióták!
2011. jún. 30. 20:38
 107/121 anonim ***** válasza:
94%
Hát bocs, de most semmi olyat nem mondtál, ami rád ne lenne igaz. :) Te is minden oltásra válaszolsz, mert nem bírod elviselni, hogy igazunk van. (mert az ugye tény, hogy nekünk van igazunk) Úgyhogy szerintem ne is feszegessük ki az idióta.
2011. jún. 30. 21:01
 108/121 anonim ***** válasza:
77%
Ezdebeteg. :D Hallod, te tényleg h.lye vagy, de tudod mit, aki így játszik a szavakkal, annak azt kívánom, élje át egyszer, amit leírt. :) Ha van sógorod, biztos örül, hogy ilyen gyökérséget állítasz róla. :)
2011. jún. 30. 22:03
 109/121 anonim ***** válasza:
96%

"ő maga egy nagy marha és ti mind itt azok vagytok égetni való hülyék, és igen van lejjebb és lejjebb bebizonyítottátok idióták".

Kiscsillag, menj orvoshoz, elmekórtani eset vagy.

Kérdezem, hogy ki a marha, meg az égetnivaló hülye, és az idióta, aki bebizonyítja, hogy mindig van lejjebb? A válaszolók, akik értelmesen írtak egy ostoba kérdésre, majd helyretettek, amikor a maradék eszed is elvitorlázott?

Vagy az az igazi idióta, aki kitalál egy sztorit egy megerőszakolt 6 hónaposról, és mögé biggyeszt egy vigyorgó jelet?

Tudod nincs igazad abban, hogy van lejjebb és lejjebb. Annál a szintnél ahol te vagy képtelenség mélyebbre süllyedni.

Szánalmas vagy angyalom.

2011. júl. 2. 12:59
 110/121 anonim ***** válasza:
61%
fika. Régebben ZSÓfika volt. Elnézést a Zsófiktól. :)
2011. júl. 14. 13:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!