Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek az üveges bébiételek...

Ezek az üveges bébiételek valóban kielégítik a babák igényeit? Van olyan baba aki ezeken nőtt fel?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 16:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez örök dilemma nálam is :S

Az üveges bébiételek ellenőrzöttek, de nem én csinálom. Amit én csinálok, abban ugyan garantáltan tudom, hogy mi van, de az alapanyagok nem ellenőrzöttek. Én például most nem mernék venni brokkolit, mert tuti tiszta vegyszer.

2009. márc. 16. 19:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

16.41-es válaszoló vagyok.

Egy olyan cégnek dolgozok, aki az egyik legnagyobb bébiétel gyártó beszállítója, és a feldolgozást is végigkövettem.

Mindenkinek egyéni dolga, hogy mit ad a gyerekének, én mindenesetre főzök a babómnak a nagymamánál termett és lefagyasztott zöldségekből

2009. márc. 17. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
Azt írtad tudnál mesélni...ehhez képest nem tetted meg(holott erre kifejezetten kért vki)!!!Akkor kár a kedélyeket felborzolni!!!!Minden bizonnyal sokan sok mindenről tudnának rém történeteket mesélni-némi igazság tartalommal-de én ennek nem látom értelmét.És örülj neki,h van olyan nagymamád,akinek kertje is van,és zöldséget is termeszt.Sajnos nagyon nagyon sok anyukának csak a zöldséges stand,az üveges bébiételek,és a reménykedés marad,h olyan kajával eteti a babáját,ami hasznára és nem a kárára van!!!!!!!
2009. márc. 17. 13:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Ismét 16.41-es vagyok. Szerintem kicsit pontosabban kellene olvasnod, ugyanis én nem írtam, hogy tudnék mesélni...Azért nem írtam konkrétumokat, mivel titoktartási szerződés köt, csak megjegyeztem, hogy nem feltétlenül kell bennük megbízni.

Egyébként nem csak üveges bébiétel és nagymama féle zöldség alternatívák vannak. De szerintem ebbe ne menjünk bele. Mindenki azzal etesse a gyereket amit a pénztárcája és meggyözödése enged.

2009. márc. 18. 13:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Én a bébiétel mellett szavazok. Ha már abban sem bízhatunk meg, ami az üvegben van, miért bíznánk meg azokban az alapanyagokban, amiket mi válogatunk össze. Szerintem hülyeség. Én napont adok az 5 hónapos lányomnak 3 üveges kaját is. A másik kettő tápszer.
2009. okt. 8. 20:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Öcsém is, én is üvegesen nőttünk fel, mert akkoriban olcsóbb volt, mint megfőzni anyukám elmondása szerint. Keresztanyukám pedig bébiételeket gyártó üzemben dolgozott, és ő mondta, hogy kimagaslóan ellenőrzik a babakaját: minden órában mintát vesznek az alapanyagokból és laborban vizsgálják megfelelő-e, pl. nincs-e benne vegyi anyag, nem romlott-e, stb. Szóval tényleg minőségi!

Mellékesen a kisfiam és a kislányom is kapott ilyet. A fiamnak sokat főztem, mert akkor még időmilliomos voltam, de a kicsilányom már szinte csak üvegeset kap, most 8 hós (2 hónapja kap bébikaját). Nekem egyik táplálási formával sincs semmi bajom.

2010. febr. 4. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!