Adnál tejberizspépet 4 hónaposodnak? (természetesen gluténmentest! )
én simán adtam. nem gluténmentest is. a kórházban mondták nekem,h marhaság h gluténmentes,meg hipoallergén kaja kell. a fenéket. ezeket annak ajánlják,akiknek koraszülött és/vagy beteg babájuk van. amikor mi bentvoltunk a lányommal-3hós volt- nem akart inni, a nővérke sima teát,meg csapvizet adott,majd elájultam, de akkor felvilágosított.
szóval nyugodtan add amit gondolsz,semmi baja se lesz
Lemaradtál Kiskatona, az új trend glutént nekik, mielőbb, mert aztán allergia. Úgyhogy 4 hónapos kortól javasolt a glutént bevezetni.
Egyébként adnék. Ha úgy érzed itt az ideje, akkor nyugodtan add.
:o) Köszi a válaszokat! Nem akarom tartani én sem a nagy könyvben megírt mindenfélét, de azért volt már rossz tapasztalat: keresztlányom pl tejallergiás lett (amit mára már kinőtt, ősszel lesz 6 éves). Ezt feltételezem befolyásolta, h neki igen korán adtak tejbegrízt (dobozos,vízzel hígított tejből). Szóval azért ezt megpróbálnám elkerülni.
Mindenesetre kipróbáljuk.
ha nyugodtabb vagy,akkor babakaját adj neki úgy 6hós koráig,akár tovább is,akkor tuti nem lesz baj. nyugodtan adhatod,amire rá van írva h 4 hótó, 6 hótól stb.
tejpép,tápszer stb.
én is így csináltam,biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!