MKati27 kérdése:
Mikortól alszik át egy éjszakát, a 10hónapos babám?
Figyelt kérdés
Amúgy sem volt jó alvó,de most hogy jön a foga, nincs olyan óra éjszaka,hogy ne keljen fel.Már ki vagyok. Most mundisal gélel kenem,de előtte dentinox is volt,nem használt!Napok óta nyöszörög nappal és éjszaka,de már látom a foga hegyét ez jó jel. Amúgy fogzás nélküli éjszaka is 3-4szer fölkel tápszert enni. Ez normális vagy másoknál is van ilyen? Meddig adjak éjszaka neki enni?2011. máj. 27. 14:25
11/12 anonim válasza:
9,5 hósak az ikerfiaim, ők is kelnek éjjel többször mindketten. Szopizni. Jönnek a fogaik folyamatosan, néha azért, néha csak a szopi kedvéért. Mert éhesnek tuti nem éhesek. Múlt éjjel 3x is egyszerre szopiztak, meg még külön is jött mindkettő, azt már nem tudom hányszor. De jó volna egy jót aludni végre!!!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ! Már ez a 6. fajta tápszer és örülök,hogy ezt megeszi,majd +próbálom valamelyik éjszakai kaját vízzel kiváltani. Vacsi 7kor utána 9kor tápszer. Így csináljuk szerintem nem olyan éhes éjszaka csak +szokásból ébred fel és most a foga miatt. Elolvasom a könyvet. Köszi
2011. máj. 28. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!