3hónapos a kislányom. Eddig akár 3-4 napig sem volt széklete, de nem is volt semmi gondunk. Csak anyatejet kap.2 napja napi 4-5 alkalommal is sikerül szegénykémnek. Lehet ez hasmenés (nem fáj a pocija) vagy csak a megnövekedett étvágy következménye?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 14:34
1/5 anonim válasza:
Amíg az én Pöttömöm is anyatejet kapott, addig neki mindig napi legalább 4 pelusban volt kaki. Most, hogy már csak tápszert kap, már örülök, ha napi egyszer tud kakilni. Szerintem semmiképp nem hasmenés, viszont az tény, hogy így több folyadék távozik a kis szervezetéből, mint eddig, így ne felejts el odafigyelni a megfelelő pótlásra.
2/5 anonim válasza:
Anyatejes babáknál egyik sem ritka az én lányom van ugy,hogy egy hétig sem kakil azt mondta rá a doktornő amig nem okoz nála hasfájást stb... addig nem baj teljesen emészthetö,de valamikor akkár 3-4szer is tele a pelus ez sem baj.
3/5 A kérdező kommentje:
Azóta még többször van széklete.Minde evés után.Éjszaka 5 pelus ,nappal 5-6.Ömlik a nyála és egész nap az öklét eszi.Létezik ,hogy egy 3 hónapos babának jön a foga?
2009. márc. 17. 09:57
4/5 anonim válasza:
Az enyém 2,5hónapos és már vagy 1hónapja nyálzik és pár hete az öklét is majszolja. A védőnő azt mondta, hogy megindulhatott a foga. Ez persze nem azt jelenti, hogy pár napon, 1-2héten belül ki is bújik, de a folyamat elkezdődött és ezért nyálzik ennyire. Nálatok is biztos erről van szó; cseperedik a kis Manó.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ma megyünk a dr-höz a 3 hónapos szurira.Ha baj van,úgyis kiderül,ha nincs akkor marad a fogzás...Szép napot!
2009. márc. 18. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!