Van olyan bébiétel, ami 4 hónapos kortól adható, és eper van benne?
Eddig akármit kóstolt a lányom, nincs elragadtatva. A sütőtök volt eddig, ami tetszett neki. De se az alma, se a barack, se a répa. Eddig ezeket próbáltuk. De tegnap oltás után hőemelkedése volt, és kapott Panadol szirupot, ami epres. És nagyon ízlett neki. Így gondoltam, ha van epres bébiétel, akkor kipróbálnám, hátha.
Vagy esetleg valami hasonlóan édessel próbálkozzak? Mondjuk szilvával, vagy trópusival? Ma a körtét kóstolta meg, de nem nagyon jön be neki ez sem... Keverjek mindent sütőtökhöz? :)
Az itatóhoz még éretlen. a cumisüveg tökéletes neki
kanalazás hetente párszor de lehet hogy még alapjában véve éretlen és kicsi minden hozzátáplált ételhez ezért is nem megy a kanalazás.
Ha nincs szüksége pótlásra mert elég a tej a tápszer akkor felesleges.
Bocs, utolsó előttinek szólt!
Amúgy tápszeres, de jó lenne, ha eszegetne lassan mást is. Mert nem mindig lakik jól a tápszerrel, viszont azt az adagot már nem nagyon emelhetem, mert így is sokat eszik. Ha többet adok, folyton bukik tőle. Így a dokinő is mondta, hogy kezdjünk el kóstolni. És akkor ha már lesz némi szilárd kaja is a gyomrában, és arra kapja a tápszert, akkor jól lakik.
a doktornő csak azt felejti el hogy nem minden gyerek egyforma.
ezek szerint a baba még valóban nem féléves csak nem kérdeztünk rá.
Szia.A dokinő nem írt fel tejpépet?Nagyon szépen be lehet vezetni vele a hozzátáplálást!!Én azt adtam neki 1 hétig, aztán el kezdtem gyümiket keverni bele!Mert a tejpépnek tápszer íze van, és jobban fogadják!Most meg már simán is megy a barack és a banán.Nálunk az alma a mai napig sem sláger...
5 hós babó anyukája!
Az egyik válaszolónak, üzenem, hogy tényleg ha anyatejes a baba, akkor nem kell neki más, de a tápszeresekre ez nem igaz!
Én vettem már az enyémnek epreset,nem konkrét eper van benne,mert az allergizál,hanem epervelő.
Ha már nem elég neki a tápi akkor nyugodtan elkezdheted a hozzátáplálás gyümivel,vagy tejpéppel,péppel.
Én az utóbbit adom neki: Sinlac,a gyerekorvossal iratom fel így csak 1330ft,recept nélkül 3000ft.hozzáadott cukor nélküli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!