7hónapos babának kenyér, sonka, sajt?
Hát ja!Én is így vagyok vele, mint te, kedves utolsó.Szerintem nem vagány dolog kisbabának szalonnát adni, hanem baromság!De ő tudja, az ő gyereke, az ő dolga.Mindenki máshogy csinálja.
Én azzal is vitatkoznék, hogy válogatós lesz a gyerek, ha nem tömöd már babaként ilyenekkel.Ha valami nem ízlik neki, se babaként, se kisgyerekként nem fogja megenni.Ilyen szempontból teljesen mindegy a gyerek kora!
Ez kedves anyuka nem kapkodás, csak egyszer adj neki olyan kaját amit te eszel és majd legközelebb nem eszi meg a babakaját.
A másik ekkora marhaságot írni hogy a gyerek 2 hónaposan répát kapott és felnőtt korába kövér lett.Mi köze van egymáshoz??
Nem gondoljuk hogy a mi módszerünk a jó, de azt se gondold hogy a tiéd a jó.
A gyerek nevelés egyik része az etetésnél hogy felnőtt ételre szoktassuk a gyereket és nem hogy 3 éves koráig szopik meg babakaját eszik.Még leírni is borzasztó!!!!!!!
És azt ki mondta neked, hogy 3 éves koráig szopik?8 hónapos, és a napokban döntött úgy, hogy nem kell már neki a tej.Na bumm! És nem bébikaján él, minden nap főzök neki.De előfordul, hogy kap bébiételt is, ha mondjuk,utazunk, vagy szeretnék neki szőlőt adni májusban!Mi rossz van ebben?Én nem állítottam, hogy csak az lehet a helyes, amit én csinálok!
A te gyerekednek az a legjobb, amit te csinálsz.Az enyémnek meg az, amit én csinálok!Oké?Ebben megegyezhetünk!
Igen, felnőtt ételre kell szoktatni, de nem ész nélkül!Könyörgöm, ő egy kisbaba!Lesz még egy pár évtizede, hogy egyen mindent!Én nem sietek sehová!Szépen, fokozatosan haladok, mert nekünk így a jó.Én nem fogom pörkölttel, szalonnával, kolbásszal stb. tömni ennyi idősen!Semmi szüksége zsíros, fűszeres ételekre.Egyelőre!És merem állítani, hogy ha válogatós is lesz, nem attól, hogy nem evett szalonnát 8 hónaposan!Ez röhej!
Huuuuuh hát köszönöm a válaszokat volt itt minden!
A lényeg, hoyg mindenki úgy csinálja ahogy neki jó! Csak kiváncsi voltam mert sokszor olvastam már itt ilyeneket.
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!