Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segit, setek, miért van ez?...

Segit, setek, miért van ez? Már a hajam tépem. Nem értem miért változott igy meg? Altatási problémák

Figyelt kérdés

7 és fél hónapos a kisfiam, és az altatása egyszerűen kész borzalom. Ásitozik, dörzsöli a szemét, cumit berakom a szájába a plédjével betakarom (mindig ugy alszik hogy magára huzza, gyűri a plédjét, vékony pléd) és csak üvölt hisztizik, ha hagyom hogy átforduljon, (akaratos nagyon) egyből négykézlábra áll ésmár mászik, de közbe üvölt hogy álmos. Megfogom visszarakom magam mellé, átölelem és üvölt hogy menni akar! Most akkor mit csináljak?

A másik meg nagy nehezen elalszik, és fél óra múlva felébred, és nem birom visszaaltatni, csak fél-háromnegyed óra múlva ugyanezzel a tortúrával. Ez nap közben nem is lenne probléma, de tegnap este és éjjel csak 2 órán át tartott az altatása/visszaaltatása.

Már a hajam tépem nem birom idegekkel. Nem értem hova "tünt" az a kisemberke akit ha megfürdettem este fél 8 kor, 8-negyed 9 kor már aludt?

2011. máj. 26. 13:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Próbáltam...Lenyalogatja...:) Nem segit...
2011. máj. 26. 13:34
 12/18 anonim ***** válasza:

A nyugatatással az a gond, hogy nem az okot szünteti meg, csak átmeneti.Másnap, harmadnap megint előjön.

Én próbáltam a vibrocul -t (asszem így hívják), de annyira fel volt pörögve, hogy semmi hatása nem volt. Viszont dentinox+ínymasszírozás az javított nála fogzáskor.

2011. máj. 26. 13:35
 13/18 anonim ***** válasza:
valahogy be kell dörzsölni az inyjébe, ne hagyd magad!:))
2011. máj. 26. 13:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen idős volt a fiam, mikor a leteszem, és elalaszik-ból kinőtt!Pont a mozgásfejlődés miatt.

Én azt csináltam/csinálom, hogy kezembe veszem, cumi, textilpelus, és dúdolog, és nem telik 2 perc és alszik. Ugyanazt a monoton dalt dúdolom. Mert így, hogy a karomba van, nem tud mozogni, és bealszik. Most 1 éves, van olyan, hogy már elalszik egyedül, viszont este fürdés, tápi, és berakom az ágyba, akkor elalszik egyedül. Annyira édes, mikor kihúzza a rongyit az ágyából, meg a cumiját, és odasétál hozzám, és kéri, hogy ringassam be.:-) Így nem szenved egyikünk sem. meg tényleg max 2 perc, bealszik, és megy az ágyába. HA ez nem jön be nektek, akkor esetleg próbáld meg áttenni az ágyát máshova, lehet az is a baj.

2011. máj. 26. 13:37
 15/18 A kérdező kommentje:
ELtolja magát...Próbáltam. Minden más érdekli csak az alvással nem foglalkozik. Meg mikor esetleg ráhangolódik, van hogy 10 15 percig kell hogy tartsam, a végére leszakad a kezem a 9 kilója alatt.
2011. máj. 26. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Tudom , nem annyira vigasztal, de leírom hátha erőt ad, hogy azt képzeld el, amikor a 15kg gyerekemet ringattam, hogy elaludjon, és minduntalan mikor letettem az ágyba, felsírt-és kezdhettem elölről ....:))) De én utólag tudom, hogy a foga volt 100%, mert 2 szemfog is akkor bújt elő. Tényleg kitartás, lesz ez jobb is!!!!
2011. máj. 26. 13:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Én úgy ringatom, hogy leülök vele, és az ölembe veszem. ő 10,5 kiló, ő sem egy pehelysúly, de így elbírom.
2011. máj. 26. 14:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Az én lányom elsején lesz 5 hós és egy hete megy vele a huzavona a délelőtti meg a délutáni szundinál.Mindig elaludt magától, születése óta kiságyban alszik és mindig önállóan.

Most egy hete már nem elég ha leteszem, betakarom, megpuszilom.Ki kell vennem, mert üvölt és csak úgy alszik el ha ringatom, igaz úgy 2 perc, de nem tudom, hogy miért csinálja.

Rettegek, hogy az esti fektetésnél is előbb-utóbb ez lesz, bár azzal még tartja magát rendesen :)

Sajnos nem tudok én sem tanácsot adni

2011. máj. 26. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!