Elvinnétek Balatonra ha Pesten laktok egy napra 4-5 hónapos babátokat?
Korábban feltettem egy kérdést, hogy 4-5 hónaposan el lehet-e vinni a babákat strandra, s a válaszok azok voltak, hogy természetes vizekhez érdemesebb vinni Őket, mert az egészségesebb. S sokan írták, hogy elvitték a babáikat, de azt nem, hogy mennyi időre. De mikor kérdeztem, hogy hogyan viselték a babák, válaszok nem érkeztek, s arra sem, hogy egy napos utat mennyire bírna.
Van itt olyan anyuka, aki egy napra vitte csak el?
Nem nagyon merek belevágni, de nagyon szeretnék már víz közelbe menni, s tuti a babám is élvezné.
De egy napot soknak tartok neki. Vonattal tudnánk menni, s délután jönnénk, de ezt így soknak tartom. Hiába mondják sokan, hogy babáik élvezték, csak azt nem írták, hogy hány napra mentek. Mert ha hetekre az más, de mi anyagilag nem tehetjük meg, hogy több napra menjünk.
S a szoptatás kérdését sem tudom, mert mikor írtam, hogy ott hogyan tudnám megszoptatni, s akik vonattal mentek, felfértek-e a vonatra babakocsival. Annyit írtak, menjünk kabinosba, ott meg tudom szoptatni. Eddig 3 éveminden évben, kivéve terhesen, voltunk a balcsin, s mindig mi is alig fértünk fel a vonatra, nem hogy babakocsival, s kabinos fülkék nem is voltak.
Gy.orvost kérdeztük, Ő is azt mondta, amire én gondolok, hogy ilyen kisbabának sok lenne az út. Viszont a strandot sem ajánlotta. Annyit mondott, hogy a balaton lenne jobb, de nem egy napra.
S a szívbetegsége miatt a fertőzés veszélye miatt vigyázni kell rá, ami a strandon nagyobb.
SZÍVBETEG a babád és Te dög melegben képes lennél vonatozni egy nap alatt oda-vissza egy ilyen picurral? Ugye ezt nem gondolod komolyan???
Pesten millió babaúszás van, vidd oda.
Az én kislányom is 5 hónapos lesz nyáron amikor megyünk vele nyaralni,de 1 hétre és klímás autóval, kényelmesen tudok majd pelenkázni, szoptatni, de ha a kislányomnak szívproblémái lennének, tuti nem vinném...
A válasz megírásának időpontja: ma 17:12
Épp azért tettem fel a kérédst, mert nem merem vinni. S más vinné-e így. Nekem is ezt tanácsolták. Babaúszáson gondolkozunk, de anyagiak miatt még csak tervben van, s nem mindenki engedhet meg magának autót, s több napos nyaralást. Strandra akartam vinni, de mindenki ezt tanácsolta az oldalon, sajnos már kitöröltem a kérdést. Igy nem tudom megmutatni.
Ha végig olvastad volna normálisan, észrevennéd, hogy ott áll, hogy az egy napot nem biztos be merném-e vállani, s másnak mi a véleménye erről, hogy mit tanácsoltak, hogy egy napos útra elvinnének egy ilyen kisbabát. Vinném, de félek hogy nem bírja ki. S nem az a kérdés, hogy mindenáron vinném. meg akkor ki se írtam volna.
Ja, s mások úgy írták, ők mentek a babájukkal vonattal, s élvezte az utat. De én is a melegre gondoltam, s arra, hogy mi is fáradtak vagyunk nap végén, nemhogy Ő.
S nem kell letámadni, hogy képes lennék így vinni egy szívbeteg babát. Olvasd végig, s észreveszed
Én a helyedben EL SEM GONDOLKODTAM volna ezen! Ha szívproblémái lennének a babámnak, meg sem fordulna ilyen a fejemben. Persze, nem mindenki teheti meg az autós, többnapos nyaralást, de akkor inkább NEM MENNÉK! Pici még, ráérsz jövőre vinni,idén maradjon akkor a séták, Margit sziget stb. Pesten millió lehetőség van babásoknak is.
Inkább tedd félre a pénzt. Azért az egy napos nyaralás is pénz (vonatköltség, kaja neked, strandbelépő, innivaló stb.), és majd jövőre vigyétek el több napra. Ha időben foglalsz szállást, 2-3 ezer Ft-ért már lehet találni, mi is mindig időben foglalunk kevés pénzért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!