Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik gyerekteát próbáljam 2...

Melyik gyerekteát próbáljam 2 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés

még nem ivott anyatejen kívül mást, melyikkel kezdjem?

köszi előre is

2009. márc. 16. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Semilyet sem adnék neki, az én babám most múlt 3 hónapos, de csak anyatejet kapott és kap. Miért akarsz neki teát adni?
2009. márc. 16. 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyikkel se! Az anyatej a legjobb számára, ne adj neki mást! Az én lányom 7 és fél hónapos, kb. 3 hete kap olykor vizet, amúgy csak anyatejet. Semmi szükség teákra.
2009. márc. 16. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vizet adj neki, de ha anyatejes akkor nem szükséges mellé itatni, folyadékszükségletét fedezi a szopizás. Nyáron a nagy melegben szoktak adni pluszba folyadékot, ilyenkor nem kell.
2009. márc. 16. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
A kérdésedre válaszolva 2 hós babának ha hasfájós Mecsek baby teát lehet adni, az újszülött kortól adható. Csipkebogyó teát is kaphat és ami nagyon jó, csak keveset hallani róla a Rooibos tea ( vörös), immunerösitő, édeskés ize miatt szeretik a babák.
2009. márc. 16. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
A tej szomjoltó is. Szerintem fölösleges itatni bármivel is, ha szopizik. Ha szomjas, úgy is jelzi. Adsz neki cicit, pár korty oltja a szomját. Addig amíg nincs nagyon meleg, fölösleges itatni. ha nagyon adnál neki akkor inkább forralt, lehűtött vízzel kínáld.
2009. márc. 16. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

" Kell-e a szoptatás mellett folyadékot adni adni a babának?

Nem, a szoptatós baba számára az anyatej, amennyiben van elég, biztosítja a szükséges folyadékmennyiséget. Csak nagy hőségben lehet szükséges felforralt, majd lehűtött víz adása. A baba teáztatása fölösleges." Ezt egy gyerekorvos írta egy kismama kérdésére. Persze te tudod..

2009. márc. 16. 09:43
 7/7 A kérdező kommentje:

kösy a segítséget

Azért gondoltam teával kínálni a kislányom, mert vannak napok mikor nagyon keveset, de komolyan nagyon keveset eszik és szinte csak alszik.

Tegnap is ilyen volt és láthatóan beljebb volt a kutacsa.

Tejem van bőségese szóval azzal nincs gond.

Mellesleg nem okítást kértem, hanem a kérdésben az állt h mlyik teát ajánljátok....

(aki nem inge ne vegye magára)

2009. márc. 16. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!