Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell kiszámolni babáknál...

Hogy kell kiszámolni babáknál a percentillis értéket?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 21:27
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Figyeld meg, övé lesz az utolsó szó illetve mondat,ha nem, akkor továbblépett és már egy másik kérdezőbe köt bele! Szegény boldogtalan...!
2011. máj. 30. 12:54
 22/31 anonim ***** válasza:

Valószínű:)

Hagyd rá, legyen meg az öröme:D

2011. máj. 30. 13:56
 23/31 anonim ***** válasza:

Idézet Tőled: "Ha megírod a helyesírási hibáim felajánlom a tribunji(és ez kisbetű!) apartmanomat!"

Most akkor volt benne hiba,vagy nem volt???:-))

Szia!!

2011. máj. 30. 18:05
 24/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Látod?? Nem kellett volna belekötnöd a helyesírásomba.

És csak azt akartam megmutatni, hogy előbb járt a szád, és utána az eszed, és megpróbáltál lenézni, hogy hasra essek a tribunji( nem nagybetű, hanem kicsi)apartmanodtól.

Nekem Horvátországban szállodám van, nem apartmanom.És máshol is. De sosem kérkedek vele.

Nem tudhatod, hogy ki fogja a másik egeret, és nem szép dolog lenézni valakit.

Remélem segítettem, hogy jobb ember legyél :-))

2011. jún. 1. 11:44
 25/31 anonim ***** válasza:

Nem unod még?

Nagyzolsz, és kötekedsz. Mindkettőt megteheted, anonim az oldal. De a nagyotmondásod nevetséges. Messziről jött ember azt mond, amit akar, de ha legalább hihetően csinálnád....

És felesleges a jófej szerepben tetszelegned, mert nem áll jól. Attól, amit te művelsz, csak akkor lesz valaki jó ember, ha elhatározza, hogy semmiképp nem lesz olyan, mint te. És ez számodra ne legyen nagy büszkeség, mert téged minősít, nem mást. Szomorú, hogy nincs jobb dolgod, mint rágni a csontot, én őszintén szánlak. Nem ad elég munkát a szálloda? :S Na persze.

2011. jún. 1. 11:52
 26/31 A kérdező kommentje:
:)szerintem nincs elég vendége a jól menő üzletasszonynak a jól menő szállodáiban :):):) se pasija se senkije és ez borzalmasan boldogtalanná teheti és ezen az oldalon kötekedik és nem bírja befejezni!Én már régen pontot tettem volna az ügy végére de szerintem ő így,itt éli ki magát!leírtam nehogy bennem maradjon.Hagyjunk rá,inkább foglalkozom a férjemmel meg a 3 szép gyermekemmel!ÁMEN!:):)
2011. jún. 1. 13:19
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Idézet Tőled: "Ha megírod a helyesírási hibáim felajánlom a tribunji(és ez kisbetű!) apartmanomat!"

És akkor most szeretném elkérni az apartman kulcsát, mert az jár nekem.

És csak azért, hogy ne csinálj segget a szádból. És csak azért, mert nem tudtad azt mondani, hogy bocs, nem gondoltam komolyan.

Privátban írd meg légy szíves, hogy hol vehetem át július 22-én. Köszönöm.

További szép napot.

2011. jún. 1. 18:10
 28/31 anonim ***** válasza:
Szánalom a köbön...
2011. jún. 1. 21:15
 29/31 A kérdező kommentje:
Zaklatásért feljelentés jár!K.rva vagy,hogy priviben irogassak?Irogat a hóhér!
2011. jún. 2. 11:54
 30/31 A kérdező kommentje:
Úristen,lehet,hogy ez egy pszichopata?Szeded te rendesen a gyógyszereidet?Milyen beteg emberekkel akad össze itt az ember.Nem adom az apartmanom ki ilyen retkeknek nincs annyi hypo a világon.....:)
2011. jún. 2. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!