Hogy kell kiszámolni babáknál a percentillis értéket?
Valószínű:)
Hagyd rá, legyen meg az öröme:D
Idézet Tőled: "Ha megírod a helyesírási hibáim felajánlom a tribunji(és ez kisbetű!) apartmanomat!"
Most akkor volt benne hiba,vagy nem volt???:-))
Szia!!
Szia!
Látod?? Nem kellett volna belekötnöd a helyesírásomba.
És csak azt akartam megmutatni, hogy előbb járt a szád, és utána az eszed, és megpróbáltál lenézni, hogy hasra essek a tribunji( nem nagybetű, hanem kicsi)apartmanodtól.
Nekem Horvátországban szállodám van, nem apartmanom.És máshol is. De sosem kérkedek vele.
Nem tudhatod, hogy ki fogja a másik egeret, és nem szép dolog lenézni valakit.
Remélem segítettem, hogy jobb ember legyél :-))
Nem unod még?
Nagyzolsz, és kötekedsz. Mindkettőt megteheted, anonim az oldal. De a nagyotmondásod nevetséges. Messziről jött ember azt mond, amit akar, de ha legalább hihetően csinálnád....
És felesleges a jófej szerepben tetszelegned, mert nem áll jól. Attól, amit te művelsz, csak akkor lesz valaki jó ember, ha elhatározza, hogy semmiképp nem lesz olyan, mint te. És ez számodra ne legyen nagy büszkeség, mert téged minősít, nem mást. Szomorú, hogy nincs jobb dolgod, mint rágni a csontot, én őszintén szánlak. Nem ad elég munkát a szálloda? :S Na persze.
Idézet Tőled: "Ha megírod a helyesírási hibáim felajánlom a tribunji(és ez kisbetű!) apartmanomat!"
És akkor most szeretném elkérni az apartman kulcsát, mert az jár nekem.
És csak azért, hogy ne csinálj segget a szádból. És csak azért, mert nem tudtad azt mondani, hogy bocs, nem gondoltam komolyan.
Privátban írd meg légy szíves, hogy hol vehetem át július 22-én. Köszönöm.
További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!