Hogy kell kiszámolni babáknál a percentillis értéket?
Szia! Van hiba az írásodban,de ha nem tudod,én nem fogom kijavítani. Ha beírod wordbe,akkor rá fogsz jönni.
A magyar helyesírás pedig nincs kőbe vésve. Jó a vödör,és jó a veder. Jó a miért és jó a mért. Hogy nem tudod ki Wolf Kati,az baj,mert csak be kell ütni a googleba,és már tudod is. A dalszöveg meg így jó.Tudod,nem én írtam.:-))
Viszont ez a linket igen.
Ahol megnézheted,amit kérdeztél.Tehát válaszoltam,csak érdekelt volna a miért.
Tényleg kíváncsi voltam,hogy ez minek.Én megkérdeztem,Te nem válaszoltál.Biztos titok.
Szép hétvégét,jó pihenést!!
Szia!!
Szia! Most jöttünk haza a vízparti aparmanunkból.
Kipihentem magam.
Szóval helyesírás. A percentilist egy l-vel írják.
És én olyan helyre jártam iskolába,ahol 2 vesszőhibáért egyes járt.A Te írásodban ennél több hiányzik.Kár, hogy nekem kellett megmondani, mert nem jöttél rá.
A július vége jó lesz nekem Horvátországban.:-))
További szép napot!!
Hű, hát sajna már nem bírom kihagyni, hogy ne írjak én is.
Kedves válaszoló:
A percentilis szó helyes két l-el is. Tudod, ahogy Grétsy László mondaná, attól függ, honnan eredeztetjük a szót. Nyugodtan nézz utána, te is meglátod.
A veszőhibák valóban ott vannak, de azt gondolom, hogy csak azért, mert valaki nem ász helyesírásban, még nem kellene ilyen magas lóról beszélned. Főleg, mivel elképzelhető, hogy jó vagy helyesírásban, de a szövegértelmezésed nem a legjobb, hiszen nem a kérdésre válaszoltál (hogyan kérdésre helyett mi kérdésre válaszoltál).
Majd cinikusan belekötöttél a kérdezőbe.
Miért-mért: valóban mindkettő helyes. Ahogy a mink is helyes mégsem használjuk, mert kicsit gáz. A mért-el együtt.
A személyes véleményem az, hogy jelen kérdésben te voltál a támadó fél, aki ok nélkül belekötött a kérdezőbe. Cinikus voltál, és gúnyolódtál, majd a végére még neked állt feljebb:S
Az egész viselkedésed furcsa, persze nem bántani akarlak, de tényleg ettől érzed magad nagyszerűnek? Mert ha igen, nem ártana elgondolkodnod picit.
Kérdező: te meg ne bosszankodj! Nem szabad foglalkozni olyan emberekkel, akiknek csak az okoz örömet, ha kötekedhetnek másokkal. Hát legyen meg az örömük:)
Kedves 21.22-es.
Én leírtam, hogy miért, és linkeltem egy kiszámolási táblázatot,hogy hogyan.Nem vetted észre??? Mi is a baj?? Majd megkérdeztem, hogy ez minek, majd feltettem egy szerintem vicces kérdést. Mire a kérdező agresszíven válaszolt, hogy kötekedni akarok-e. A mértre nem válaszolt, viszont kioktatott és személyeskedni kezdett a szerelmi életemmel és a mért és a miért helyességével, amit Grétsy László is helyesnek talált.A kérdező azt hiszi,hogy egy ász-a Te szavaiddal élve. Aztán fellengősen közölte, hogy nincs szüksége a köszönésemre, és hogy felajánlja az apartmanját, engem igencsak lenézve, ha megmondom, hogy hol a 4 vesszőhibája.
Tényleg én támadtam??? Az L-vel,és az egy L-lel is jó.
Ez pedig egy idézet egy nyelvtani tanulmányból:
"Kötőszóval is lehet mondatot kezdeni, ha az új mondat az előbbi folyománya, és, ha a mondanivalót hangsúlyozni akarjuk" Nyugodtan nézz utána, te is meglátod.
Kedves kérdező!! Nem én kötöttem Beléd,hanem Te belém.:-)
Bocs.
Kívánok mindkettőtöknek nyugodalmas jóéjszakát!!:-))
Hát ezt már jobban nem tudod csavarni.
Kötekedsz és ezt te is tudod.
Ha jól esik csináld, legyen meg az örömöd. Remélem azért más örömöd is van, nem csak ebben éled ki magad. Szép napot neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!