Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos kisfiam arany...

4 hónapos kisfiam arany karláncot kapott ajándékba. Rá merjem adni? Nem fogja leszakítani, megenni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 07:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
De valószínűleg le fogja tépni és igen, meg is eheti.Én biztosan nem aggasztanék rá ilyen dolgokat,hiszen balesetveszélyes!!!
2009. márc. 16. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Aranykarláncot egy 4 hónapos kisfiúnak... jaj.

Szerintem se add rá, elég nagy a valószínűsége, hogy rosszul sülne el.

2009. márc. 16. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd el neki emlékbe, ő még úgysem tudja mi az, csak zavarná a kis kezén. Én semmiképpen nem adnám rá!
2009. márc. 16. 07:50
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Én sem, főleg ha vékony, simán eltépi, lenyeli, stb.. Ez az egyik. Másik ami már csak egy személyes vélemény, bocsánat, de borzalmasan visszatetsző. Rögtön az a bizonyos réteg jut az ember eszébe, tudod khm.. akik a jóisten ráraknák a gyerekre ha aranyból volna..
2009. márc. 16. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
egy babára nem való ékszer!!!!
2009. márc. 16. 08:08
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Én nem adnám rá de két barátnőm lányának volt. Nem volt semmi balesetük tőle! Ha vágysz rá próbáld rá,és meglátod! Ui. Az volt a furi nekem hogy a kis hurkájába belement!!
2009. márc. 16. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!