Szerintetek kell még fűtenem a fürdőbe 10hónaposomnak?
Figyelt kérdés
23-26fok van bent.Eddig hősugárzót dugtam be 30percre.Kell még?Ha nem fűtök be neki,elég az a 23-26fok?Nem fázik meg?Mondjuk most beteg is.2011. máj. 25. 20:21
1/8 anonim válasza:
10 hónapos lányom is, nálunk 22-23 fok van a lakásban, fürdőben egyaránt. Amióta a hideg elmúlt, kb egy hete, azóta nem fűtök egyáltalán. Ma egy szál pelusban aludt. Szerintem Te se aggódj ezen.
Viszont mivel fújt ma a szél, az udvaron nem mertem pancsolni hagyni, attól még tartok, bár ő élvezné...:)
2/8 A kérdező kommentje:
köszi.A lakásban nálunk sajnos 28fok van:S,a fürdőben van kevesebb csak,csak ott fűtöttem neki fürdés előtt mindennap,de akkor már nem fogok,csak esetleg addig,még meg nem gyógyul.Aludni nappal ő is egy pelusba,vagy még egy rövid ujjú bodyban alszik,este meg +egy vékony nadrág zoknival,és nem engedi magát betakarni..
2011. máj. 25. 20:30
4/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. máj. 25. 20:39
5/8 anonim válasza:
Én sem fűtök már pár napja, kb. 24-25 fok lehet a fürdőben. Becsukom az ajtót, akkor kicsit melegebb, mint egyébként a levegő bent.
6/8 anonim válasza:
Én nem mérem a hőmérsékletet a fürdőben, de érzésre ált. fűtök, de csak 10 percre, felveszem 30 fokra, és pont kellemes hőséget csinál bent, azért ő frissen fürödve, meztelenül fekszik a testápolás, törölgetés alatt, jobban esik neki a melegebb, még ha én meg is sülök.
Ha nem fűtöttem be, úgy vettem észre, fázik.
7/8 anonim válasza:
szerintem ha ő ahhoz szokott, hogy felöltözve van a meleg lakásban, akkor a fűrdőben sem árt a mesztelenkedéshez a meleg. Szóval még egy pár percre csinálhatsz egy kis melegeg. mi úgy csináljuk, hogy amíg levetkőztetjük megy a hősugárzó, de ha már a vízben van, kikapcsoljuk, ez a meleg kitart, amíg fürdik, megtörölköztetem és felöltöztetem.
8/8 anonim válasza:
bocsánat, meztelenkedéshez....ez a nyelvtan?!:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!