Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név /nevek tetszik...

Melyik név /nevek tetszik /tetszenek a legjobban az alábbiak közül? (Kérlek Benneteket, hogy 2 nevet válasszatok! ) Illetve melyik illik a "Hunyadi" vezetéknévhez?

Figyelt kérdés
Női nevek: Éva, Mária, Ildikó, Katalin, Erika, Erzsébet, Zsuzsanna, Andrea, Judit, Ágnes, Ilona, Anikó, Edit, Gabriella, Tünde, Krisztina, Márta, Csilla, Anna, Gyöngyi, Marianna, Margit, Julianna, Ibolya, Mónika, Magdolna, Irén, Piroska, Klára, Tímea, Hajnalka, Szilvia, Rita, Eszter, Valéria, Veronika, Györgyi, Anita, Rozália, Enikő, Aranka, Gizella, Edina, Zita, Angéla, Emese, Teréz, Melinda, Ágota, Etelka, Terézia, Jolán, Lívia, Mariann, Batrix, Viktória, Brigitta, Bernadett, Dóra, Borbála, Nóra, Rózsa, Róza, Olga, Orsolya, Eleonóra, Júlia, Sarolta, Kornélia, Kinga, Emőke, Hedvig, Henriett, Zsófia, Elvira, Irma, Lilla, Noémi, Adrienn, Ida, Annamária, Emma, Adél, Viola, Emília, Hilda, Izabella, Sára, Dorottya, Cecília, Helga, Gyöngyvér, Zsuzsa, Réka, Renáta, Aliz, Barbara, Otília, Marietta, Gertrúd.
2011. máj. 25. 15:54
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Tímea,Eszter Szerintem Ezek illenek a legjobban a Hunyadihoz!(:
2011. máj. 25. 16:48
 22/48 anonim ***** válasza:
Ezek közül nekem a Hunyadi név mellé az Anna és az Emese név tetszene.
2011. máj. 25. 16:52
 23/48 anonim ***** válasza:
Én is a Réka Emese mellett voksolok.
2011. máj. 25. 16:54
 24/48 anonim ***** válasza:

16.43 vagyok.

Pont valami ilyesmi nevet akartam javasolni, mint a Borbála :) Valami hagyományosat (Magdolna, Sarolta...).

Szóval akkor egy voks a Borbálára is :)

2011. máj. 25. 17:00
 25/48 anonim ***** válasza:
Kinga Réka
2011. máj. 25. 17:03
 26/48 A kérdező kommentje:

Még tovább - már 4 névre - szűkítem a kört. Segítenétek választani?

A lehetséges nevek: Kinga; Réka; Emese; Eszter.

2011. máj. 25. 17:24
 27/48 anonim ***** válasza:
Eszter!Szerintem attól ,hogy egy név régies és elegáns attól nem kell a gyereket Máriának vagy Erzsébetnek hívni,Szerintem az Eszter pont a Hunyadi névhez illik.
2011. máj. 25. 17:28
 28/48 A kérdező kommentje:

Leírom a jelentésüket is. :)

Naptári napok:

Július 24.

Naptárban nem szereplõ névnapok:

Nincs ilyen

Név jelentése:

nemzetség, harc

Név eredete:

Germán eredetû, a Kunigunda régi magyar becézésébõl önállósult

Név elemzése:

A Kinga név felelõsségteljes, független személyiség kialakulását támogatja, aki szeret egyedül, a saját elképzelései szerint dolgozni, mert ötletei kiforrottak és pontosak. Nem szívesen fordít idõt és energiát mások meggyõzésére. Az esze gyorsan vág, és csak jól elvégzett munkát szeret kiadni a kezei közül. Mivel nagyon igényes, sokszor inkább maga végzi el azokat a munkákat is, amiket esetleg másokra bízhatna. Mindezt azért teszi, mert tart attól, hogy ha nem maga végzi el az adott feladatot, az a minõség rovására mehet. A név egyenes jellem kialakulását támogatja.

Becenevek:

Kingácska, Kingus, Kingi, Kinguci

Hírességek:

Bóta Kinga - kajakos

Göncz Kinga - politikus, miniszter

Vincze Kinga - riporter

Naptári napok:

November 10.

Február 6.

Augusztus 8.

Név jelentése:

Tiszta úrnõ

Név eredete:

Török-hun-magyar eredetû, régi török név, a magyar mondákban Attila elsõ feleségének neve, eredeti alakja Arikan

Név elemzése:

A Réka név felelõsségteljes, gyakorlatias személyiség kialakulását támogatja, akinek jó üzleti érzéke van. Szinte mindenben sikeres, aminek csak nekifog, leginkább a vezetõi pozíciók érdeklik, ahol felelõséggel dönthet. Ügyesen tudja megszervezni mások munkáját és erõforrásait, valamint rendelkezik együttérzéssel ahhoz, hogy jól megértsen másokat. Könnyen lehet, hogy már egészen fiatalon olyan helyzetekbe kerül, hogy fontos döntéseket kell hoznia. Ezek kialakításában csak saját magára számíthat.

Becenevek:

Rékácska, Réku, Rékuci, Rékus, Réci, Récike.

Hírességek:

Acél Réka - mûsorvezetõ

Farkasházy Réka - színésznõ

Kis Hegedûs Réka - modell

Koós Réka - énekes

Nagy Réka - topmodell

Rubint Réka - aerobikedzõ

Naptári napok:

Július 5.

Január 23.

Név jelentése:

Eme, anya, anyácska

Név eredete:

Magyar eredetû, a finnugor tövû Emesü névbõl

Név elemzése:

Az Emese név komoly, felelõsségteljes, nyugodt személyiség kialakulását biztosíthatja. Diplomáciai érzéke kifinomult, stílusa kedves, lenyûgözõ, könnyed, ezért sokan kedvelik társaságát. Mivel nagyon vágyik arra, hogy megértse mások gondolatait, érzelmeit, és ehhez igen magas érzelmi intelligenciával rendelkezik is, így olyan munkahelyen kamatoztathatja adottságait leginkább, ahol ez szükséges. A név viselõi családcentrikusak, mint szülõk nagyon megértõk és türelmesek.

Becenevek:

Mesi, Mesike, Mese, Emi, Emike, Emes, emeske

Hírességek:

Balogh Emese - színésznõ

Szabó Emese - fotómodell

Eszter

Naptári napok:

Május 24.

Március 24.

Július 8.

Név jelentése:

Mirtusz, csillag

Név eredete:

Héber vagy Perzsa eredetû

Név elemzése:

Az Eszter név kedves, barátságos, nyílt személyiség kialakításában segíthet. Alapvetõen jó természetû, de stílusa olykor gunyoros. Beszédes természetébõl adódóan könnyen ismerkedik és barátkozik. Szívesen és bizalommal fordulnak hozzá (nyílt és õszinte természete miatt) azok, akiknek nehéz a helyzetük. Nagyon jó ötletei vannak, gyorsan hoz döntéseket, de amikor cselekednie kellene, sokszor halogatja a tennivalókat. Ez elsõsorban önbizalomhiányával magyarázható.

Becenevek:

Eszti, Esztike, Eszterke, Ettike, Pöszi, Pöszike, Pöszke

Idegen nyelvi változatai:

Esther, Hester, Ester (angol)

Esther (német)

Stella (olasz)

Estrella (spanyol)

Estelle (francia)

Astrid (svéd)

Hírességek:

Bartók Eszter - énekesnõ

Csákányi Eszter - színésznõ

Horváth Eszter - szinkronúszó

Kiss Eszter - színésznõ

Nagy-Kálóczy Eszter - színésznõ

Ónodi Eszter - színésznõ

Tóth Eszter - költõ, író, mûfordító

2011. máj. 25. 17:30
 29/48 A kérdező kommentje:
Ja, és engem is Eszternek hívnak :)
2011. máj. 25. 17:33
 30/48 anonim ***** válasza:

Hunyadi Anikó

Hunyadi Eszter

2011. máj. 25. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!