Valaki adta be bölcsődébe 19 hónaposan a kisgyerekét?
Nekem 17 hónapos lesz a kisfiam szeptemberben, és megy bölcsibe.Nagyon boldog vagyok, ogy felvették:)Egyáltalán nem félek tőle, szeretni fogja, sokmindent meg fog ott tanulni.
Sok anyuka elutasítja a bölcsödét, hát az én véleményem az, hogy kell.
Szia!
Mi gyerkőcünk 18 hónaposan kezdte a bölcsit, de csak heti 2 alkalommal akartuk h menjen mert így sikerült munkát találni, ezért talán könnyebb volt mintha minden nap menni kellett volna, egy hétig minden nap bementem vele a beszoktatásnál,ami nagyon lefárasztotta szegényt...
Azt javaslom ha tudod már most kezd el át szoktatni a bölcsis napirendre a kisfiad, mert ugy sokkal könnyebben veszi az akadályokat. A kislányom nem beszélt még akkor, de a nagyokkal való találkozást élvezte, sokat tanult tőlük... :) és a végén apuja vitte hozta a bölcsibe :)
20 hónaposan kezdte, első nap ott voltam vele és már ott is ebédelt aztán mentünk haza. Másnap a délelőtti játéknál elküldtek, harmadnap már csak bevittem és elmentem. Az első héten ebéd után elvittem, a második héten már ott is aludt. Reggelente mikor elmegyek kicsit sírdogál, de szerencsére könnyen meg tudják nyugtatni, mert sajnos sietnem kell akkora nálunk a dugó, 6 előtt pedig nem akarom felkelteni.
Nekem nagyon rossz érzés, de végülis úgy látom rajta ő élvezi a bölcsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!