Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kifogytam az ötletekből. Mit...

Kifogytam az ötletekből. Mit főzzek 9 hónaposomnak?

Figyelt kérdés

amit szoktam:

krumpli, meggyszósz, hús

krumpli, répa, brokkoli, hús

krumpli, spenót

durumtészta, paradicsom, pici hagyma, husi

üveges cukkini(bébiétel), krumpli

no meg az üveges kaják amik vannak ebben a korban.

de házilag mit adhatok még neki? mármint főzeléket?

szoktam még nasinak túró+gyümölcs, túrórudi, pici krémtúró, babadesszertek

2011. máj. 25. 11:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

hát ez az, minden nap főzök vagy főzök két napra...de olyan egyhangú már neki szerintem...

jókat írtatok, írjatok még, kigyűjtöm és kinyomtatom magamnak! :)

2011. máj. 25. 11:30
 12/19 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Rizstejet Auchan-ban vettem, de van DM-ben is például. 3dl-t használok fel a literből, így az 3 egymás utáni vacsira elég például fél kisbögre grízzel, fél teáskanálnyi cukorral. Biopont a márka neve a tejnek.

A rakottkarfiolból igen, a mienket eszi. Nem sózom agyon, meg nem borsozom agyon, és figyelek hogy sovány husit daráltassak bele a boltban. Ha sótlan, inkább utánasózunk mi magunknak.

Vajas zsemlét is evett már, és igen, a lekvár szigorúan az én házi befőzésű lekvárom, jelenleg a meggylekvár nála a favorit, de kóstolta már a szilvát is.

Kenőmájast inkább házilag készíts, mert sok hulladékhusit, bőrt beledarálnak a boltiba. Úgy csináld, hogy megfőzöd a májat, pépesíted, hozzá kicsi vaj, hogy kenhető legyen, oregánó, bazsalikom, pici só. Nagyon fini, felnőtteknek is. :)

Már mehet nyugodtan a pici rántás, liszttel és vajjal, nemsokára már pici étolajjal!

Joghurtból Danone-t kap, de a simát, nem activia, vagy ilyesmi, valaki egyszer itt írta, hogy az activia inkább 3 éves kor után csak... Van, hogy Jogobellát veszek, azt is szereti. Natúrból a nagy tesco-színest veszem, vagy az Auchanban a a Dini-t.

Hú, remélem, mindenre válaszoltam... :)

2011. máj. 25. 13:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Liszt simán mehet, igen, és a karfiol is, sárgaborsó is, zöldborsó is, de ez csak paszérozva, héj nélkül. A K-betűsöknél azért mértékkel add, tapasztald ki, nehogy nagyon felfújja. Az én babám nem érzékeny az ilyen kajákra, sőt, mindenből megeszi a mi mélytányérnyi adagunkat 9 hónapos kora óta. :)
2011. máj. 25. 13:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Jah, megint 3. voltam.
2011. máj. 25. 13:57
 15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok hasznos infót. ha még itt vagy: rakott karfiolba teszel tejfölt is, nem? akkor azt is ehet már egy picit? mert utánaolvastam és eléggé ellentmondásos válaszokat kaptam. már ugye evett a lányka túrót, túrókrémet, mackó sajtot. akkor ehet tejfölt is?
2011. máj. 25. 14:53
 16/19 anonim ***** válasza:

3.

Én csak a tetejére teszek tejfölt, egy nagy pohárral,és igen, megeszi azt is, úgy gondoltam, hogy a túró és a joghurt, a sajt után ennyi belefér. Figyeld a bőrét persze, mint minden új kajánál, de ha nincs semmi gond, nyugodtan eheti.

2011. máj. 25. 15:03
 17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok sok jótanácsot :)
2011. máj. 25. 15:32
 18/19 anonim ***** válasza:

3.

Szívesen, jó főzöcskézést és jó babázást! :)

2011. máj. 25. 22:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jol jott nekem is ez a sok jo hasznos recept!
2011. máj. 26. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!