Kifogytam az ötletekből. Mit főzzek 9 hónaposomnak?
amit szoktam:
krumpli, meggyszósz, hús
krumpli, répa, brokkoli, hús
krumpli, spenót
durumtészta, paradicsom, pici hagyma, husi
üveges cukkini(bébiétel), krumpli
no meg az üveges kaják amik vannak ebben a korban.
de házilag mit adhatok még neki? mármint főzeléket?
szoktam még nasinak túró+gyümölcs, túrórudi, pici krémtúró, babadesszertek
hát ez az, minden nap főzök vagy főzök két napra...de olyan egyhangú már neki szerintem...
jókat írtatok, írjatok még, kigyűjtöm és kinyomtatom magamnak! :)
3. vagyok.
Rizstejet Auchan-ban vettem, de van DM-ben is például. 3dl-t használok fel a literből, így az 3 egymás utáni vacsira elég például fél kisbögre grízzel, fél teáskanálnyi cukorral. Biopont a márka neve a tejnek.
A rakottkarfiolból igen, a mienket eszi. Nem sózom agyon, meg nem borsozom agyon, és figyelek hogy sovány husit daráltassak bele a boltban. Ha sótlan, inkább utánasózunk mi magunknak.
Vajas zsemlét is evett már, és igen, a lekvár szigorúan az én házi befőzésű lekvárom, jelenleg a meggylekvár nála a favorit, de kóstolta már a szilvát is.
Kenőmájast inkább házilag készíts, mert sok hulladékhusit, bőrt beledarálnak a boltiba. Úgy csináld, hogy megfőzöd a májat, pépesíted, hozzá kicsi vaj, hogy kenhető legyen, oregánó, bazsalikom, pici só. Nagyon fini, felnőtteknek is. :)
Már mehet nyugodtan a pici rántás, liszttel és vajjal, nemsokára már pici étolajjal!
Joghurtból Danone-t kap, de a simát, nem activia, vagy ilyesmi, valaki egyszer itt írta, hogy az activia inkább 3 éves kor után csak... Van, hogy Jogobellát veszek, azt is szereti. Natúrból a nagy tesco-színest veszem, vagy az Auchanban a a Dini-t.
Hú, remélem, mindenre válaszoltam... :)
3.
Én csak a tetejére teszek tejfölt, egy nagy pohárral,és igen, megeszi azt is, úgy gondoltam, hogy a túró és a joghurt, a sajt után ennyi belefér. Figyeld a bőrét persze, mint minden új kajánál, de ha nincs semmi gond, nyugodtan eheti.
3.
Szívesen, jó főzöcskézést és jó babázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!