Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babyoutletbe érdemes benézni?...

Babyoutletbe érdemes benézni? Elég messze lakunk, nem tudom megérné-e elmenni. Úgy hallottam vannak picit sérült babakocsik jó áron.

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 07:58
 1/3 anonim ***** válasza:
A Brendon outletre gondolsz? Mi voltunk és nem voltam tőle elszállva. Nagyon minimális árban a különbség a sima Brendonhoz képest és a választék sem valami nagy. Szerintem nem éri meg.
2011. máj. 25. 08:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is az a véleményem, mint az elsőnek. Mi is egyszer voltunk, de csalódást okozott.

Vannak kisebb-nagyobb hibákkal rendelkező termékek, vagy szakadt, kopott a csomagolás, de nem olcsóbb sokkal, mint eredetileg.

A ruhák (amiket gondoltam ha már ott vagyunk, biztos veszek jó áron) meg szerintem egyáltalán nem voltak olcsóbbak mint a Brendonban.

Úgyhogy mi nem vettünk semmit, úgy jöttünk ki.

Esetleg nézz szét a honlapon, és ha valamit direktbe kinézel, csak akkor menjetek el:

[link]

2011. máj. 25. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Annyit hozzá tennék, hogy én a neten kinéztem egy-két dolgot, elmentünk, semmi nem volt, amit kinéztem, amúgy meg semmi extra. A babakocsik nagyon drágák voltak és tényleg sérültek. Az elefáni bababolttal jobban jártunk. Már az első alkalomkor kaptunk egy törzsvásárlói kártyát, ami 10% kedvezményre jogosít.
2011. máj. 25. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!