Másnak is nagyon anyás 1,5 éves gyereke?
Figyelt kérdés
Mindent velem akar csinálni,de legalábbis legyek ott én is. sokszor vagy az ölembe vagy a hátamon szeret lenni. Viszont mikor sétálni megyünk és nem a kocsiban ül, akkor szaladgál és csak rázza a fejét, hogy nem jön.2011. máj. 24. 22:00
1/4 anonim válasza:
azt azért nem mondanám, hogy nagyon anyás. egész nap jön-megy, ha valami baja van persze jön hozzám de már szépen eljátszik míg én főzök vagy takarítok. apjával is jól elvannak de volt már olyan, hogy nem volt hajlandó vele lenni, één kellettem :)
2/4 anonim válasza:
Szian
Nálunk is van 1-2 ien napja mikkor senki nem jó neki csak én :)
14h anyukája
3/4 anonim válasza:
szia!
Szereti ha ott vagyok mellette,de elvan mással is.úgyhogy is-is
4/4 anonim válasza:
17 hós a fiam,ha egyedül vagyunk itthon eljátszik pár percig,jön-megy,kotoz-motoz de sokszor jön utánam,általában ott szeret lenni ahol én vagyok.Ha apa is itthon van,nincsen gond,sokáig elvan egyedül.Este ha felsír,csak nálam nyugszik meg.Ha valahova megyünk és én kimegyek a helységből,szalad utánam,főleg ha olyan helyen vagyunk ahol ő még nem járt.Ha meg beteg,le sem lehet vakarni rólam.Anyás,lehet mondani:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!