Eljátszik már vele? Akinek van ilyen mi a tapasztalata? Vagy melyik formabedobós jó?
2009. márc. 15. 18:24
1/5 anonim válasza:
Az én babám 6 hónaposan kapta meg a sütifalót, szerintem nagyon aranyos (második gyerekkoromat éltem, mikor kipróbáltam)! :)
Akkor még inkább az ének/beszéd és a villogó orr érdekelte; vigyorgott rá, mint a telihold! :) Utána kezdte a formákat rágcsálni, most pedig (7 hónaposan) dolgozik a bödönnel, próbálja átfogni, dobálni, de ez azért még nem megy, mert ahhoz nehéz a bödön.
Nekem úgy mondták, hogy 1 éves kor után tudják a gyerekek bedobni a formát a megfelelő helyre, addig csak úgy ömlesztve a bödön tetején levő lyukba.
Több tapasztalatot nem tudok írni, kisfiam még csak 7 hónapos... de tetszik neki!
2009. márc. 15. 18:39
2/5 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom is hét hónaposan kapt és a mai napig imádja!!!! Nagyon jónak találom, mert tényleg fejleszti a babát, nem csak ráírták. Ven egy másik FP-s bödön is, ami ugyan azt a célt szolgálja viszont nem zenél és végülis semmit nem "csinál". Azt nem is szereti. Ha teheted vedd meg, mert megéri!
2009. márc. 15. 19:13
3/5 anonim válasza:
Én is vettem a kisfiamnak akkor 8 hós volt és örült neki, igazából még csak a zene érdekelte meg elvolt a formákkal, de most két éves lesz és mindig nagyon szereti, és olyan ügyesen rakja a formákat a helyére.Szerintem jó ajándék.
2009. márc. 15. 20:17
4/5 anonim válasza:
Nekünk is bejött!!! Mindig újra felfedezi. Ahogy fejlődik, úgy használja mindig másra. Szerintem megéri!!! Ja, és figyeld, hogy van-e valahol akcióban, mert az egyébként 8.000.- forintos játékot mi 4.500.- ért vettük. Nem mindegy.
2009. márc. 15. 21:41
5/5 anonim válasza:
Én is csak ajánlani tudom. Az én kisfiam 10 hónapos, kb. egy hónapja kapta. Imádja az orrát nyomkodni, a tetején keresztül már dobálja bele a formákat, de most a fedő le- és feltétele a sláger. A formákat én illesztem be a lyukba, ő pedig belöki őket a helyére. A bödönt szereti ide-oda rakosgatni, és ha beleteszünk neki valamit, ami nem belevaló forma, azt kiveszi. Szóval imádja, és még sok dolgot fel sem fedezett rajta, ezért biztos sokáig sláger lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!